Heroes

• Креатор на темата Креатор на темата glufce
  • Време на започнување Време на започнување
Interesni epizodi iako ne mi e jasno kako se zaeba Kler pak da mu veruva na Samuel toa ne mi e jasno...

samo gospod znae so ke bide...
doktorkata ima interesna mok:)

Се собра дружинава против Самуел

ќе има интересна борба овде

kolku tolku ke bide samo neka ne tupat so dolgive razgovori sakame akcija..
btw novata epizoda ke bide interesno spored trailerot
http://www.youtube.com/watch?v=QrEbpN3IibI

kolku tolku ke bide samo neka ne tupat so dolgive razgovori sakame akcija..
btw novata epizoda ke bide interesno spored trailerot
Сите се вратија од мртвите според трејлерот. Не е малку банално и глупо?
Клер и Сајлар, а. Долго време претпоставував дека овие двајца ќе бидат заедно, само не знаев уште колку ќе треба да чекам. Би биле интересна двојка, далеку подобра од двојката Сајлар-Ел.

Сите се вратија од мртвите според трејлерот. Не е малку банално и глупо?
Клер и Сајлар, а. Долго време претпоставував дека овие двајца ќе бидат заедно, само не знаев уште колку ќе треба да чекам. Би биле интересна двојка, далеку подобра од двојката Сајлар-Ел.
Ovie mrtwite se vratia kako sudii na Hiro izgleda...
a kler i sajlar pa moraa nekako da privlecat vnimanie;)

А ќе ми ја најде некој песната шо иде у позадина во првата епизода од трета сезона коа Сајлар и кажува на Клер дека е различна од другите и заминува?
Ја имаше и тогаш коа Сајлар излезе од земја и имаше амнезија. Фала. : )

Конечно нешто добро од Хероите. Не ми е јасно шо се случи со Перица на крајот? Се најде во некоја паралелна димензија или? xD

Луѓе до каде се стасани хероиве??? Која сезона која епизода, оти сакам да продолжам да ја гледам, па отприлика да знам колку епизоди ме чекаат:):smir:

Луѓе до каде се стасани хероиве??? Која сезона која епизода, оти сакам да продолжам да ја гледам, па отприлика да знам колку епизоди ме чекаат:):smir:
Сеа се на четврта сезона 17-та епизода.
Прва сезона 23 епизоди, втора 11, трета 25, четврта 19 (уште две остануваат значи). Се вкупно завршно четврта сезона ќе се 78 епизоди.

претпоследната тиња, а последнава епизода може да се рече ок беше

и само нека биде конечно со 19та епизода целосен крај на серијава пошто повеќе интересна приказна не можат да смислат

претпоследната тиња, а последнава епизода може да се рече ок беше

и само нека биде конечно со 19та епизода целосен крај на серијава пошто повеќе интересна приказна не можат да смислат
Мислам дека нема да заврши со 19-ката оти треба да биде за 2 недели, значи до 5-6 февруари да заврши сезоната шо не е можно, и толку ран крај се случува само коа има штрајк на режисери, сценаристи, а такво нешто нема сега. Мислам дека ќе има уште еден пократок волум до крајот кој ќе биде ко резиме на цела серија.

Мислам дека нема да заврши со 19-ката оти треба да биде за 2 недели, значи до 5-6 февруари да заврши сезоната шо не е можно, и толку ран крај се случува само коа има штрајк на режисери, сценаристи, а такво нешто нема сега. Мислам дека ќе има уште еден пократок волум до крајот кој ќе биде ко резиме на цела серија.

и да има пократок волум се надевам дека ќе биде крај оти стварно ја затупеа работата, а досега се сум гледал и не можам да откажам за малку :tv:

тоа сакам да кажам :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom