Ф
Фил Ајви
Гостин
Па добра беше ама фали повеќе акција. Ми станува досадно без Сајлар.
Се сеќавате на ова? :pos2:
Се сеќавате на ова? :pos2:
Брат ми, линковите ти се на профил.Пишува дека сите фајлови што се аплоадирани од 11 та епизода се тргнати.
Некој линк/ови од кај симнал?
Па Сајлар си го врати телото и тешко дека ќе може да го исфрли духот и умот на Нејтан, евентуално ако не собере некоја моќ што ќе му го овозможи тоа, мада Нејтан го спречува да убива. А засекогаш дека ќе го снема неможеш да кажеш, затоа што смртта не е сигурна работа кај нашиве херои. Патем Семјуел се вика моќниот контролер на земјата. : )Мислите дека кога Сајлер ќе си го врати телото, Нејтан ќе го снема од серијава засекогаш?
Мислам дека телото на Нејтан ќе биде оживеено и тој ќе се врати, а пак Сајлар ќе си го земе своето тело потполно. :smir:Мислите дека кога Сајлер ќе си го врати телото, Нејтан ќе го снема од серијава засекогаш?
Се надевам дека ќе биде така ко што викаш, мене Нејтан, откако му изградија карактер (од 2ра сезона навака), ми е многу интересен и ништо не би било исто без него. А од друга страна, и Сајлер има уште многу за убивање, и за таа работа му треба тело, така да, едвај чекам се да си дојде на место. : ))Мислам дека телото на Нејтан ќе биде оживеено и тој ќе се врати, а пак Сајлар ќе си го земе своето тело потполно. :smir:
Нема шанси. Веќе се знае декаМислам дека телото на Нејтан ќе биде оживеено и тој ќе се врати, а пак Сајлар ќе си го земе своето тело потполно. :smir:
Сајтлер, што мислиш за Семјуел (сеуште во него го гледам Т-Бег, не можам.. )? Негативец во крајност, или има надеж да испадне и добар?
Мене сега за сега ми е страв за Клер и Ники, зашто решија да одат во циркусот..