Heroes

• Креатор на темата Креатор на темата glufce
  • Време на започнување Време на започнување
Па добра беше ама фали повеќе акција. Ми станува досадно без Сајлар. :toe:

Се сеќавате на ова? :pos2:

ando_the_face.jpg

Сезона 3 може некој да ми ја изреже и колку цедиња ќе фати? :) Некој од Скопје :)

Најдобрата епизода досега во оваа сезона. Еден куп сплетки, изненадувања и многу неразрешени ситуации за наредните епизоди. Се надевам ќе продолжам со ваквото темпо.

Пишува дека сите фајлови што се аплоадирани од 11 та епизода се тргнати. :toe:
Некој линк/ови од кај симнал?

Аууу оваква епизода чекав. Сајлар се врати, но не потполно, ми се допаѓа сега борбата за телото. Одвај чекам следна епизода, сите да се свртат против Семјуел. :vozbud:

Само Др. Кулен и јас ли ја гледаме серијата? :pos2:

muahaha ne ne sajtler me ima i mene gi sledam samo so nemav vreme da postiram
10 ep prosecna interesna samo za da se sledi tekot na serijata spored mene.
11 Thaksgiving super e od sega ke bide interesno cicko samuel ke si go jade stapot sega barem bi trebalo site protiv nego da se svrtat...
Sylar se vrati no za kratko vreme i toa ukazuva deka 12ep ke bide prepolna so akcija barem jas taka ocekuvam.
BTW so bidna so ando, kaj e covekov...
neso vesti za mikah

И јас гледам! И последнава епизода беше јака, и смешна, посебно кога Клер се исече и тој дечкото на мајка и се онесвести. И сарказмот на Сајлер стално ме смее, кој муабет им го направи на вечерата кога ги држеше како кукли Питер и Ангела.:vozbud:
Малце ми е досадно кога ќе се задржат на таа девојката во циркусот, со тетоважите. Сите други ликови ми се интересни,
најинтересен Сајлер, па Ноа Бенет, па Петрели браќата, Хиро, и Т-Бег (уште не научив како се вика тука).

Мислите дека кога Сајлер ќе си го врати телото, Нејтан ќе го снема од серијава засекогаш? :(

Мислите дека кога Сајлер ќе си го врати телото, Нејтан ќе го снема од серијава засекогаш? :(

Па Сајлар си го врати телото и тешко дека ќе може да го исфрли духот и умот на Нејтан, евентуално ако не собере некоја моќ што ќе му го овозможи тоа, мада Нејтан го спречува да убива. А засекогаш дека ќе го снема неможеш да кажеш, затоа што смртта не е сигурна работа кај нашиве херои. Патем Семјуел се вика моќниот контролер на земјата. : )

Мислам дека телото на Нејтан ќе биде оживеено и тој ќе се врати, а пак Сајлар ќе си го земе своето тело потполно. :smir:

Мислам дека телото на Нејтан ќе биде оживеено и тој ќе се врати, а пак Сајлар ќе си го земе своето тело потполно. :smir:
Се надевам дека ќе биде така ко што викаш, мене Нејтан, откако му изградија карактер (од 2ра сезона навака), ми е многу интересен и ништо не би било исто без него. А од друга страна, и Сајлер има уште многу за убивање, и за таа работа му треба тело, така да, едвај чекам се да си дојде на место. : ))
Инаку се сеќаваш на мене? Од темата Gossip girl. И уште од тогаш не знам дали си машко или женско?:pipi:

Сајтлер, што мислиш за Семјуел (сеуште во него го гледам Т-Бег, не можам.. :D)? Негативец во крајност, или има надеж да испадне и добар?
Мене сега за сега ми е страв за Клер и Ники, зашто решија да одат во циркусот..

Нема шанси. Веќе се знае дека
Нејтан ќе умре оваа сезона, го најавуваа од почетокот, атка да кај и да е ќе му ги скратат маките

Сајтлер, што мислиш за Семјуел (сеуште во него го гледам Т-Бег, не можам.. :D)? Негативец во крајност, или има надеж да испадне и добар?
Мене сега за сега ми е страв за Клер и Ники, зашто решија да одат во циркусот..

Па незнам, не би било интересно да стане добар, Лидија и Едгар нема да му простат што го уби Џосеф. Значи по мое мислење ќе си остане негативец и кога-тогаш ќе се чепне со Сајлар. :vozbud:

Самуел и Сајлар ќе одат ќе пробат да го уништат на Петре, а после еден против друг ќе одат најверојатно, за кој е најсилен негативец, кокошнини гомца.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom