Префриганиот!
(Простор за Реклама)
- Член од
- 16 декември 2007
- Мислења
- 1.203
- Поени од реакции
- 73
ае... со враќањето на сајлар.. нејтан е комплетно оут од херои пошо е МРТАв а?:|
SyLar`s backk finaly
Prosecna epizoda
Tracy? She said: I'm back.Guess who`s back?
Најверојатно е така.ае... со враќањето на сајлар.. нејтан е комплетно оут од херои пошо е МРТАв а?:|
Нема шанси да се здружат, кај може Сајлар да трпи команди од Самуел.Мислам дека понатаму Sylar и Samuel ќе одат еден против друг или, најлошото можно сценарио, да се здружат. Poop.
Уште не се откажа од серијава? Карактер си еј!Мислам дека понатаму Sylar и Samuel ќе одат еден против друг или, најлошото можно сценарио, да се здружат. Poop.
Или човек со голема, празна, оооооо празна надеж.Уште не се откажа од серијава? Карактер си еј!
Ок. Нека е такаИли човек со голема, празна, оооооо празна надеж.
Хех, пер јас ништо лошо не ти мислев, едино мислам дека не сакаш да се отргниш од серијата поради твоја надеж дека ќе ја биди, иако знајш дека нема... И шо сакаш со клипов да ми кажиш, баш пиши на профил. Ако се увреди дека си единствен од оние што колку толку се разбираат од квалитет на серии/филмови на форумов кој ја гледа оваа во моментов второ разредна серија, тоа е друго.Ок. Нека е така
Едино не ми е јасно шо си влегол овде, ваљда си видел ново мислење на џимеј, и ради симпатиите кон него си влегол да го сталкираш, претпоставувам. А серијата дека е утната скроз, е факт, али барем поинтересно е од ова што Michael го исмејува. :icon_cool
Тешко е да се откажеш од нешто во што си вложил 3 години гледање. Тоа е инвестиција.Уште не се откажа од серијава? Карактер си еј!