Heroes

• Креатор на темата Креатор на темата glufce
  • Време на започнување Време на започнување
Просечна епизода, почнаа многу да импровизираат
Ако продолжи вака, се плашам дека нема да можам да ја догледам до крај :nesum:

!!! SPOILERS !!!

. . . . . . . .
. . . . . . . .

Ke може во иднина да го следите неговиот пример , и пред постовите да ставате дека има Спојлери , зашто има луѓе кои сега почнале да ја гледаат серијава и нејкат да знаат што се случува во наредните епизоди . Има модератор кој го регулира ова ?
Не ми е проблем што давате размислувања и дешавки од последните епизоди , али бар пред таквите постови ставете како во цитатот погоре дека има Спојлери . . . :smir: Истото важи и за другите серии , Лост, Prison Break и останатите .

Meне баш оваа сезона ми е подобра од минатите... Втората беше право срање, а и првата не ми беше нај нај, спрема критиките што ги слушав беше далеку од фаленото, барем за мене. :smir:
Втора сезона мораше да биде скратена заради штрајкот, затоа немаше некоја дефинирана форма! Правилната верзија беше 24 епизоди од 2 сезона и поради штрајкот беа скратени на 16! Па види сеа ти... А инаку 4та епизода од 3та сезона е една од најдобрите во серијалот до сега! Дај боже и другите епизоди да бидат вакви, има да се скренам!!!:vozbud:

Четвртата епизода беше супер баш вчера ја гледав и стварно ми се допадна.

Закон. Лудило. Неверојатно. Прекрасно. Само овие зборови ми текнуваат како опис на 5 епизода. Пресврти, ефекти, приказна... ЗАКОН. Најдобра сезона која шо ја кладе HEROES во самиот врв на мои омилени серии. Закон. Устав!

Закон. Лудило. Неверојатно. Прекрасно. Само овие зборови ми текнуваат како опис на 5 епизода. Пресврти, ефекти, приказна... ЗАКОН. Најдобра сезона која шо ја кладе HEROES во самиот врв на мои омилени серии. Закон. Устав!
Не ми текнуваат ни мене попогодни зборови. Оваа епизода беше НАЈ од сите во третава сезона. Гром.

5тава.... Made of Pure Win and Awesome hehe.:vozbud:. YATAI!

Најдобрата епизода до сега , само не ми е јасно која е моќта на Петрели

ау се измешаа работиве
не се знае кој е добар кој лош
јако ќе биде

најака моќ има Петрели сениор
се појаки епизоди

seriite se super , bidejki bev vaka nestrpliva da gi gledam , si gi simnav site od internet i gi gledav

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom