- Член од
- 15 февруари 2012
- Мислења
- 794
- Поени од реакции
- 633
Да убаво прочита, 512 RAM 80gb Hard Disc, 1.60 GHz.Твојата што?![]()
7ма година тера машината толку и е снагата

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да убаво прочита, 512 RAM 80gb Hard Disc, 1.60 GHz.Твојата што?![]()
Пробај ја Just Cause 2. После неа ќе си кажеш "како сум можел да го играм ова гомно?"
Пробај ја Just Cause 2. После неа ќе си кажеш "како сум можел да го играм ова гомно?"
GTA 4 е уште поголемо гомно од San Andreas (рс верзијата)Хах абе нормално дека има далеку подобри игри и во графика и во гејмплеј еве и ГТА 4 земи ја за пример, ама тоа не значи дека Сан Андреас е гомно, по таа логика значи сите постари игри се гомна у споредба со новиве. Ја имам 8 гига рам па уште ја имам Сан Андреас во компјутер, а ја имам и ГТА 2.
Имаш West Coast екипа на аватар, така да јасно ми е зошто ја браниш San Andreas. Не мора повеќе да се објаснувам.Хаха Just Cause 2 e подобра од Сан Андреас\GTA IV?. Треба ептен за инат да го збориш тоа... Општо е познато дека Just Cause 2\Mafia 2\Saints Row и ред други се бледа копја на ГТА серијалот, Иначе Сан Андреас си е класика, и по толку години ни една ГТА не е ни близу добра како Сан Андреас.
GTA 4 е уште поголемо гомно од San Andreas (рс верзијата)
GTA 2 >> GTA San Andreas + GTA 4. На GTA 2 имам потрошено 5 пати повеќе време отколку на овие 2 заедно.
Не го хејтам GTA серијалот туку ги хејтам девелоперите што го развиваа GTA серијалот за РС.Како можеш да го кажеш ова. Очигледно го хејташ ГТА серијалот.
Не го хејтам GTA серијалот туку ги хејтам девелоперите што го развиваа GTA серијалот за РС.
ИДИОТИ СЕ!!!
Имаш West Coast екипа на аватар, така да јасно ми е зошто ја браниш San Andreas. Не мора повеќе да се објаснувам.
Остајте го олд_скоол_мкд, многу е искомплексиран дечкото мисли дека е гејмер и дека знае се, а врска нема![]()
Кога играш со шифри го нема тој филингот ...Вчера ја инсталирав ќе ја вртам по трет патСакам еднаш да ја свртам без ниедна шифра ама некои мисии се пеколни за такво нешто
![]()