- Член од
- 7 август 2009
- Мислења
- 16
- Поени од реакции
- 0
dounloadiraj gta san andreas mod instalerКако да го вметнам модот ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
dounloadiraj gta san andreas mod instalerКако да го вметнам модот ???
Najdobra GTA igra napravena do sega i nema da napravat podobra. Jas ja imam uste instalirano vo pc iako prv pat ja igrav pred 6 godini.Ја играв пред неколку години и ја свртев, вчера пак ми се играше и ја симнав сега играм повторно![]()
Па фала богу дека има, еве сум:
![]()
Мисија неуспешна, упатствата за инсталирање модови се на Шпански, а и на Англиски ги има не се разбира ништо НЕ ВРШАТ РАБОТА!![]()
![]()
Јас модови и скинови ставав одамна, негде 2007-08, од тогаш ја реинсталирав и сега ми е чиста и за жал не памтам како идеше све тоа. Ама ја користев странава и знам дека немав некои проблеми: gtagarage.com
raboti uste toj serverot mp rpg makedonski?
Пробај ја Just Cause 2. После неа ќе си кажеш "како сум можел да го играм ова гомно?"Старата добра GTA San Andreas
После секоја реинсталација на пи си то пак и пак ја инсталирам и по 100 пати ја вртам.
Омилена активност во последно време ми е летање (Hydra) и ги плескам армиските ботови ама дефинитивно ми треба друг предизвик.![]()
Ау, добра е добра. Вака по гејмплејот и трејлериве што ги гледам многу повеќе нуди од СА.Пробај ја Just Cause 2. После неа ќе си кажеш "како сум можел да го играм ова гомно?"
Твојата што?Ау, добра е добра. Вака по гејмплејот и трејлериве што ги гледам многу повеќе нуди од СА.
Само што мојата 512ка може да сонува за оваа игра
Еден ден.....