GTA - San Andreas

• Креатор на темата Креатор на темата влатко
  • Време на започнување Време на започнување
Кога играш со шифри го нема тој филингот ... :icon_mrgr:
Може ќе ти треба малце повеќе време да ја свртиш али многу е боље без шифри и не е толку тешко.

ГТА не се здосадува играва,нема смрт..скоро секој ден тепам досада пола саат-саат :icon_mrgr:

za kogo kako druze:) mene i da mi plakjas ne bi ja igral vise, bez navreda ali igrava e interesna samo za 12 godisnjaci.

za kogo kako druze:) mene i da mi plakjas ne bi ja igral vise, bez navreda ali igrava e interesna samo za 12 godisnjaci.

Да ти даам 50 евра за пола час....нема да играш???

btw дајте линк да спуштам ова чудово бе!

Ја далнодирав играва и се супер се игра само глувчево не ми функционира. го играм само со тастатура ама не е тој филингот па ако знае некој нека поможи

Ја далнодирав играва и се супер се игра само глувчево не ми функционира. го играм само со тастатура ама не е тој филингот па ако знае некој нека поможи

Options > Controller Setup и кај Configuration намести Mouse + Keys

Така е наместено ама глувчево не го ни регистрира. Низ мениво само се менува само со стрелкиве и со ентер. Ни лев ни десен клик не реагира. Сменав пробав со USB глувче ама пак ништо. Па дан има нешто ваму во my computer шо може да е заебано па треба да се смени ?

Ќе можи линк да донлоудирам. Пошто најдов пред година дена торент ја симнав инсталирав и не ми се пушташе. Само еднаш на 200 обида нез шо и беше, позз !

Не би се сложил баш тука. Единствената причина што јас не ја играм, е што се заебавам со ГТА 4.
Успеаа во ГТА 4 да ја вметнат цела мапа од играва. Да успее некој и мисиите да ги бутне, би ја играл нонстоп. Страшно добра средина има играва, само jbg, енџинот кој е застарен не ми прави мерак некако.

Шо пишувавте за играва кога излезе, шо пишувате сега кога ви стана досадна од премногу играње ах ах..и вас не ви е лесно да ви се погоди нешто :) :D

Така е наместено ама глувчево не го ни регистрира. Низ мениво само се менува само со стрелкиве и со ентер. Ни лев ни десен клик не реагира. Сменав пробав со USB глувче ама пак ништо. Па дан има нешто ваму во my computer шо може да е заебано па треба да се смени ?

Потполно истиот проблем го имам и јас. :confused:
Решение некакво?:unsure:
mute Mr.47

Јас немав ваков проблем. Брат ми имаше кај него на ПЦ, ама ова му се дешаваше откако ќе стисне Ескејп, па тогаш да се укочи маусот. Неколку пати ескепј за resume и пауза и му се средуваше.

Гледам по нетов, едно решение вика преку пропертис да се намести да биде компатибилна за Win 98/ Win ME.

Друго вика слично

C:\Program Files\Rockstar Games\GTA San Andreas if you have the non-steam version

Right click the gta-sa.exe and go into properties.
then go into the Compatibility Tab.
Now check "Run this program in compatibility mode for:" and click Windows XP (Service Pack 2)
*important*
Then go look down and check and make sure to turn on:
"Disable Visual Themes" and
"Disable Desktop Composition" and
"Run This Program As An Administrator"
...and GTA - San Andreas should now work with full mouse functionality.

Ај провери вака.

Првиот е ваљда 7-ца, 32-ка.
Вториов проблем е за ликот кој играл на 7-ца, 64-ка

Потполно истиот проблем го имам и јас. :confused:
Решение некакво?:unsure:
mute Mr.47
Имав и јас таков проблем и најчесто го решавав исто како што кажа Mr.47 со ESC и потоа resume game и си продолжуваше играта сосем нормално.
Исто така имав друг проблем мислам не беше за маусот па го средив по вторава постапка на Mр.47
Мада за секој случај провери си контроли да не ти е наместено без маус.
Искрено незнам што друго би можело да биде играва не ја играм со месеци бидејќи ми се појави некој ерор неможев да ја пуштам играта и ја избришав (n)

Побарај на гугл за проблемов сигурно има решение доколку не ти помогнат овие :D

So e problemov sto San andreas ne mi rabota na windows 7 ? Citav na net ali ne mozem da najdem resenie, nekoj dan znae sto e problemot ? Ne mi funkcioniraat nekoi dugminja od tastaturata a i normalno mausot ne rabota.Pomos ?

одеш на играта десен клик properties> compatibiliti> tamu kaj run this program compatibility mode for: ke odberes windows 98/ windows me.... Мислам дека овоа ке ти помогне

Може да се игра, јас ја играм на 7ца... (^ и без тоа)

Ти во контролите да не си изместил нешто ? :D

Може да се игра, јас ја играм на 7ца... (^ и без тоа)

Ти во контролите да не си изместил нешто ? :D

исто и јас ја играм на win7 не е во контролите ништо измешано само треба тоа да го направе што го пишав во претходнио пост кај мене се така реши позз

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom