Кога играш со шифри го нема тој филингот ...
Може ќе ти треба малце повеќе време да ја свртиш али многу е боље без шифри и не е толку тешко.
ГТА не се здосадува играва,нема смрт..скоро секој ден тепам досада пола саат-саат![]()
za kogo kako druze

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кога играш со шифри го нема тој филингот ...
Може ќе ти треба малце повеќе време да ја свртиш али многу е боље без шифри и не е толку тешко.
ГТА не се здосадува играва,нема смрт..скоро секој ден тепам досада пола саат-саат![]()
za kogo kako druzemene i da mi plakjas ne bi ja igral vise, bez navreda ali igrava e interesna samo za 12 godisnjaci.
Ја далнодирав играва и се супер се игра само глувчево не ми функционира. го играм само со тастатура ама не е тој филингот па ако знае некој нека поможи
za kogo kako druzemene i da mi plakjas ne bi ja igral vise, bez navreda ali igrava e interesna samo za 12 godisnjaci.
Ја далнодирав играва и се супер се игра само глувчево не ми функционира. го играм само со тастатура ама не е тој филингот па ако знае некој нека поможи
Така е наместено ама глувчево не го ни регистрира. Низ мениво само се менува само со стрелкиве и со ентер. Ни лев ни десен клик не реагира. Сменав пробав со USB глувче ама пак ништо. Па дан има нешто ваму во my computer шо може да е заебано па треба да се смени ?
Имав и јас таков проблем и најчесто го решавав исто како што кажа Mr.47 со ESC и потоа resume game и си продолжуваше играта сосем нормално.
Може да се игра, јас ја играм на 7ца... (^ и без тоа)
Ти во контролите да не си изместил нешто ?![]()