GTA - San Andreas

• Креатор на темата Креатор на темата влатко
  • Време на започнување Време на започнување
Нека проба, па нека пише...
Но ти велам, не местев ништо во compatibility и можам да ја играм најнормално.
А за контроли, мислев во configuration да не му е наместено случајно на joypad, или нешто слично па не му функционира баш најдобро :)

Може да се игра, јас ја играм на 7ца... (^ и без тоа)

Ти во контролите да не си изместил нешто ? :D

uspeav da go napraem mausot, sea problem mi se nekoj od dugminjava, ne mozam da go dvizim CJ so w,a,s,d, tuku mora so strelkite, niedna sifra ne mi faka na koj i da e bilo napisem

Си кажаа луѓето, немора да ти објаснувам... :pipi:

Кис4е

Ај тука ќе те цитирам. Посоодветна е темава.

Предности на SA ?
- Повеќе мисии
- Голем број на подмисии
- Поголема мапа (Лос Анџелес, Сан Франциско, Лас Вегас... градови, села, пустини, планина)
- Нови типови на оружја, возила
- Облека, фризери, тату, храна, теретани
- Skills и школи (за возење и пукање)
- Мафијаши и Елвис Присли (ou yeah! :icon_mrgr:)
- Карл знае да плива и да нурка (на VC само да се нурне знае)
- Нешто што ми фали на VC е тоа што во кола не може да се вртиш со маусот :D
- Мапата не е ограничена, нема "невидливи ѕидови"
- Подобар саундтрак (доволно е само K-DST, не постои игра што може да му конкурира на радиово)

Предности на VC ?
- SEAWAYS

^vice city е некако појака, едноставно градот, опкружувањето ја прават таква. И сан андреас не е лоша. У ова време на модерни графики едноставно и нема желба човек да ги игра тие игрички со глупа физика и аи, затоа пре би ја играл гта 4 иако има шит саундтрак.

Ај тука ќе те цитирам. Посоодветна е темава.

Предности на SA ?
- Повеќе мисии
- Голем број на подмисии
- Поголема мапа (Лос Анџелес, Сан Франциско, Лас Вегас... градови, села, пустини, планина)
- Нови типови на оружја, возила
- Облека, фризери, тату, храна, теретани
- Skills и школи (за возење и пукање)
- Мафијаши и Елвис Присли (ou yeah! :icon_mrgr:)
- Карл знае да плива и да нурка (на VC само да се нурне знае)
- Нешто што ми фали на VC е тоа што во кола не може да се вртиш со маусот :D
- Мапата не е ограничена, нема "невидливи ѕидови"
- Подобар саундтрак (доволно е само K-DST, не постои игра што може да му конкурира на радиово)

Предности на VC ?
- SEAWAYS

Изгледај го видеото до крај.... :cool:

Е сега одкако го изгледа целиот клип ќе забележиш дека тотално е доловена атмосверата од 80-те... ова шестминутно видео ти ја покажува реалната слика на VC претставена во игра. Сан Андреас е добра игра, но го нема духот на 90-те кога ја играш... е тоа е разликата.

И не ми ги кажувај овие компоненти дека VC е едно 4-5 години постара од SA, така да...:love:

ВЦ > СА:pipi:

Sum igral ja saati samo da slusam radioto vo Vice.. ima dusa poveke igrata, negoli SA, koja samo izgleda poubavo oti e ponova.

Vice City е the best издание од ГТА серијалот, San Andreas може гомна да јаде :icon_lol:

Абе ти девојкиве @wot и @Бомбастичен Дрогираш ќе ги слушаш ? Па на нив дури и Редиохед им се добри... :D

Изгледај го видеото до крај.... :cool:

Е сега одкако го изгледа целиот клип ќе забележиш дека тотално е доловена атмосверата од 80-те... ова шестминутно видео ти ја покажува реалната слика на VC претставена во игра. Сан Андреас е добра игра, но го нема духот на 90-те кога ја играш... е тоа е разликата.

И не ми ги кажувај овие компоненти дека VC е едно 4-5 години постара од SA, така да...:love:

ВЦ > СА:pipi:

Не ми е многу важна атмосферата, кога сум ограничен со можностите и после малку играње ми досадува играта.

Графиката најмалку ме интересира. Доволно кажува тоа што Carmageddon 2 ми е меѓу топ10 омилени игри :D

И GTA 4 е понова од GTA SA, па помалку ми се допаѓа. Многу работи се скратени и таму.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
брејјј колку ли сум скапувал на оваа сан андреас немогуче и претходно на првата како се викаше вајс сити мислам , та ти мисиии , та ова , та она , шифри некој од тие големите џипови , за пушки , базуки, радување до небото и назад

Африка, Бостон.. Уште какви ли не ти бендови слушаш?

Африка не бенд, Африка е песна
И Били Џин е песна, а не изведувач :icon_mrgr:

Првата е од Тото, втората од Мајкл Џексон... и двете ги има на VC

Готово, веќе не дискутирам со тебе за ГТА. Ти ќе ми кажеш VC е подобра, а уште саундракот не си го научил. :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom