GTA - San Andreas

• Креатор на темата Креатор на темата влатко
  • Време на започнување Време на започнување
Пробај ја Just Cause 2. После неа ќе си кажеш "како сум можел да го играм ова гомно?"

Хах абе нормално дека има далеку подобри игри и во графика и во гејмплеј еве и ГТА 4 земи ја за пример, ама тоа не значи дека Сан Андреас е гомно, по таа логика значи сите постари игри се гомна у споредба со новиве. Ја имам 8 гига рам па уште ја имам Сан Андреас во компјутер, а ја имам и ГТА 2.

Пробај ја Just Cause 2. После неа ќе си кажеш "како сум можел да го играм ова гомно?"
NewSchoolNerdWhtBG.jpg

Хах абе нормално дека има далеку подобри игри и во графика и во гејмплеј еве и ГТА 4 земи ја за пример, ама тоа не значи дека Сан Андреас е гомно, по таа логика значи сите постари игри се гомна у споредба со новиве. Ја имам 8 гига рам па уште ја имам Сан Андреас во компјутер, а ја имам и ГТА 2.
GTA 4 е уште поголемо гомно од San Andreas (рс верзијата)

GTA 2 >> GTA San Andreas + GTA 4. На GTA 2 имам потрошено 5 пати повеќе време отколку на овие 2 заедно.

Хаха Just Cause 2 e подобра од Сан Андреас\GTA IV?. Треба ептен за инат да го збориш тоа... Општо е познато дека Just Cause 2\Mafia 2\Saints Row и ред други се бледа копја на ГТА серијалот, Иначе Сан Андреас си е класика, и по толку години ни една ГТА не е ни близу добра како Сан Андреас.

Хаха Just Cause 2 e подобра од Сан Андреас\GTA IV?. Треба ептен за инат да го збориш тоа... Општо е познато дека Just Cause 2\Mafia 2\Saints Row и ред други се бледа копја на ГТА серијалот, Иначе Сан Андреас си е класика, и по толку години ни една ГТА не е ни близу добра како Сан Андреас.
Имаш West Coast екипа на аватар, така да јасно ми е зошто ја браниш San Andreas. Не мора повеќе да се објаснувам.

GTA 4 е уште поголемо гомно од San Andreas (рс верзијата)

GTA 2 >> GTA San Andreas + GTA 4. На GTA 2 имам потрошено 5 пати повеќе време отколку на овие 2 заедно.

Како можеш да го кажеш ова. Очигледно го хејташ ГТА серијалот.

Како можеш да го кажеш ова. Очигледно го хејташ ГТА серијалот.
Не го хејтам GTA серијалот туку ги хејтам девелоперите што го развиваа GTA серијалот за РС.

ИДИОТИ СЕ!!!

Не го хејтам GTA серијалот туку ги хејтам девелоперите што го развиваа GTA серијалот за РС.

ИДИОТИ СЕ!!!

Eee ако збориш за лоши портови, тоа да, се слагам, али играта како игра си е топ :)

Имаш West Coast екипа на аватар, така да јасно ми е зошто ја браниш San Andreas. Не мора повеќе да се објаснувам.

Сан Андреас е фантастична игра, со супер ликови и најдобра приказна до сега во видео игра ( според мене). И да одлична West Coast атмосфера има играта.

I'VE BEEN TROUGH THE DESERT ON A HORSE WITH NO NAME,
I´T FELT GOOD TO BE OUT OF THE RAIN
IN THE DESERT YOU CAN REMEMBER YOUR NAME
'CAUSE THERE AIN'T NO ONE FOR TO GIVE YOU NO PAIN
La, la, la la la la, la la la, la, la
La, la, la la la la, la la la, la, la

BMvdb.jpg

Вчера ја инсталирав ќе ја вртам по трет пат :sneaky: Сакам еднаш да ја свртам без ниедна шифра ама некои мисии се пеколни за такво нешто :unsure:

Вчера ја инсталирав ќе ја вртам по трет пат :sneaky: Сакам еднаш да ја свртам без ниедна шифра ама некои мисии се пеколни за такво нешто :unsure:
Кога играш со шифри го нема тој филингот ... :icon_mrgr:
Може ќе ти треба малце повеќе време да ја свртиш али многу е боље без шифри и не е толку тешко.

ГТА не се здосадува играва,нема смрт..скоро секој ден тепам досада пола саат-саат :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom