GTA IV

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
незнам да ти кажам, ја вчера ја инсталирав и играта и пачот кој беше вклучен во фолдерот, тој од razor 1911 верзија 1.0.3.0 и нема ми се покажувано тоа шо го викаш ти. пробај со 1.0.3.0

Вчера го скенирав компјутерот за вируси со Есет Смарт Секјурити 5 и изгледа нашол некој вирус во .iso цд-ињата и кога сега ја пуштав преку Даемон тоолс не ми се пушташе, изгледа Есетот нешто избриша. :( Жал ми е што ја симнував цел ден и на крај пак не ја инсталирав, односно компјутерот не ми е погоден за играта а и плус антивирусот ја среди. :pos::tapp:
Фала за упатството.

П.С До која мисија стигна? :D

Вчера го скенирав компјутерот за вируси со Есет Смарт Секјурити 5 и изгледа нашол некој вирус во .iso цд-ињата и кога сега ја пуштав преку Даемон тоолс не ми се пушташе, изгледа Есетот нешто избриша. :( Жал ми е што ја симнував цел ден и на крај пак не ја инсталирав, односно компјутерот не ми е погоден за играта а и плус антивирусот ја среди. :pos::tapp:
Фала за упатството.

П.С До која мисија стигна? :D

само шо го погребав сега Влад :icon_lol::icon_lol:

на лаптоп. ама затоа па вчера цели 2 саата се еб*вав додека да ја опраам :)

Тебе изгледа ти е појака графичката, мене ми е Mobile Intel(R) Express Family Chipset.

Од замунда ја симнав 11 гига Blackbox верзија GTA IV + EFLC 2 саати и 50 минути чекав да се инсталира али супер иде ја пробав, ке поставам и видео со гемплј :)

gta.jpg

Од замунда ја симнав 11 гига Blackbox верзија GTA IV + EFLC 2 саати и 50 минути чекав да се инсталира али супер иде ја пробав, ке поставам и видео со гемплј :)

Прегледај го приврзокот 46789

Мислам дека има излезено downloader за ГТА 5 од Razor 1911 и некои викаат дека работи, дали тоа стварно работи или е некоја зезанција(секако downloader-от е бета)?

Мислам дека има излезено downloader за ГТА 5 од Razor 1911 и некои викаат дека работи, дали тоа стварно работи или е некоја зезанција(секако downloader-от е бета)?

Такво нешто не постои.

Р* на 12 јули излегоа со одговор дека бета ниту тестирале, ниту пак направиле такво нешто за да има. И доколку беше вистина, сиракот кој го поставил видеото, ќе поставеше и gameplay!

Р* на 12 јули излегоа со одговор дека бета ниту тестирале, ниту пак направиле такво нешто за да има. И доколку беше вистина, сиракот кој го поставил видеото, ќе поставеше и gameplay!

http://www.youtube.com/watch?v=FRD4llFxOzA&feature=fvwrel

Еве едно видео, дали е вистина не знам.

http://www.youtube.com/watch?v=FRD4llFxOzA&feature=fvwrel

Еве едно видео, дали е вистина не знам.

Ќе се цитирам

Р* на 12 јули излегоа со одговор дека бета ниту тестирале, ниту пак направиле такво нешто за да има.

И ќе се надополнам, со тоа што најверојатно и нема да има. Бар не јавна бета.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom