Слепо Црево
Оџачар Грла
- Член од
- 26 мај 2007
- Мислења
- 1.196
- Поени од реакции
- 223
До пачот било... сега си работи супер, фала ви на сите 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
може некој да ми најде пач за оваа гта, како да го намалам сецкањето?
иначе имам
AMD Athlon II X2 Processor, 3 GB RAM, NVIDIA GeForce 9500 GT
може некој да ми најде пач за оваа гта, како да го намалам сецкањето?
иначе имам
AMD Athlon II X2 Processor, 3 GB RAM, NVIDIA GeForce 9500 GT
дали некој од вас ке биди фин да ми објасни како да го намалам лагот и да зголемам фпс...пробав со пачот 1.0.3.0 го имав инсталирано пак имаше лаг...а 1.0.7.0 не можи да се инсталира...барав решенија на интернет али од тие не можам да ја пуштам играта послем тоа...anyone?
па и не ми лош компјутерот AMD Athlon 64 x2 Dual Core Processor 5200+ 4gb RAM, nvidia geforce 210Абе играта е за никаде, или зимај јак компјутер или батали ја.
па и не ми лош компјутерот AMD Athlon 64 x2 Dual Core Processor 5200+ 4gb RAM, nvidia geforce 210
па и не ми лош компјутерот AMD Athlon 64 x2 Dual Core Processor 5200+ 4gb RAM, nvidia geforce 210
Тука максимум COD и кантер.
Значи и полош му е и од мојот, мојот пали и Fifa 13 и GTA San Andreas, а GTA IV не пали(еднаш запали ама беше без улици, бандери, згради, само колата и таа кочеше), а за GTA V да не збориме.![]()
Најверојатно имаш појака графичка.
Ајде бе..Јас со слична конфигурација,и со 2гб рам ја играм Gta 4 на high settings 1280x720 резолуција без никаков проблем.Тука максимум COD и кантер.