GTA IV

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Има, ама нешто е креирано од разор и не е ваљда оргинал ГТА 5.
Доста, не е од нив.. ако не знаеш како функционираат тие познати групи, не зборувај на празно.

Доста, не е од нив.. ако не знаеш како функционираат тие познати групи, не зборувај на празно.

Абе другар, јас знам дека е тоа лажно. Штом Рокстар гејмс не пушти некоја игра "publik", нема шанси да е вистина. Како што знаеме сите ГТА5 сеуште не е пуштена во продажба и секако никој ја нема купено.

Ако сакате предизвик и ако сакате ГТА да ви биде потешка за играње и пореална, инсталирајте го модов: Realistic vehicle damage. Колите се кршат многу побрзо и пореално, еве што ми се деси мене на колата после 2 јаки удара, што без модов нема шанси вака да ја оштетите освен ако не ве прегази тенк:

78874990.png

72461116.png

Тапа оптимизација на i3 2.53Ghz со Радеон 6300 со 1ГБ и 4 Рам да не тера како шо треба на Medium ..

Ако сакате предизвик и ако сакате ГТА да ви биде потешка за играње и пореална, инсталирајте го модов: Realistic vehicle damage. Колите се кршат многу побрзо и пореално, еве што ми се деси мене на колата после 2 јаки удара, што без модов нема шанси вака да ја оштетите освен ако не ве прегази тенк:

Што мод имаш лупнато за графика. Ист ми делуе со мојот од сликата погоре. Бар по дрвата.
Сакам оној ЕНБ цел да го акнам, ама некако грешки некои праам дур го ставам.

Што мод имаш лупнато за графика. Ист ми делуе со мојот од сликата погоре. Бар по дрвата.
Сакам оној ЕНБ цел да го акнам, ама некако грешки некои праам дур го ставам.

Да истиот е, iCEhancer 2.1, плус HD текстури за улиците. Друго неам чепкано.

Ај ако може малце помош дечки. На лаптоп со конфигурација i5 процесор, nvidia 540m графичка и 4 gb ram нејќе ни на low да иде како што треба, ми сецка. Има некое чаре или да и стегнам уште одма delete :D

Ај ако може малце помош дечки. На лаптоп со конфигурација i5 процесор, nvidia 540m графичка и 4 gb ram нејќе ни на low да иде како што треба, ми сецка. Има некое чаре или да и стегнам уште одма delete :D

Што имаш снимено до сеа? Освен играта, некој пач имаш снимано?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom