Овердрајв
Модератор
- Член од
- 5 ноември 2005
- Мислења
- 4.255
- Поени од реакции
- 570
Доста, не е од нив.. ако не знаеш како функционираат тие познати групи, не зборувај на празно.Има, ама нешто е креирано од разор и не е ваљда оргинал ГТА 5.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Доста, не е од нив.. ако не знаеш како функционираат тие познати групи, не зборувај на празно.Има, ама нешто е креирано од разор и не е ваљда оргинал ГТА 5.
Доста, не е од нив.. ако не знаеш како функционираат тие познати групи, не зборувај на празно.
Истата ми се симнува моментално....Од замунда ја симнав 11 гига Blackbox верзија GTA IV + EFLC 2 саати и 50 минути чекав да се инсталира али супер иде ја пробав, ке поставам и видео со гемплј
Прегледај го приврзокот 46789
И што е разликата ???Истата ми се симнува моментално....![]()
HAHA, нема разлика. Ја избришав таа од blackbox, многу време требаше за инсталирање... си ги симнав од tPB.И што е разликата ???
Ако сакате предизвик и ако сакате ГТА да ви биде потешка за играње и пореална, инсталирајте го модов: Realistic vehicle damage. Колите се кршат многу побрзо и пореално, еве што ми се деси мене на колата после 2 јаки удара, што без модов нема шанси вака да ја оштетите освен ако не ве прегази тенк:
Што мод имаш лупнато за графика. Ист ми делуе со мојот од сликата погоре. Бар по дрвата.
Сакам оној ЕНБ цел да го акнам, ама некако грешки некои праам дур го ставам.
Ај ако може малце помош дечки. На лаптоп со конфигурација i5 процесор, nvidia 540m графичка и 4 gb ram нејќе ни на low да иде како што треба, ми сецка. Има некое чаре или да и стегнам уште одма delete![]()
Немам ништо чепкано, само ја инсталирав и ја пуштив.Што имаш снимено до сеа? Освен играта, некој пач имаш снимано?
ах бе другар, ти со интегрираната ја играш сигурно, десен клик и run with graphics processor и одбери nvidiaНемам ништо чепкано, само ја инсталирав и ја пуштив.
Немам ништо чепкано, само ја инсталирав и ја пуштив.