GTA IV

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
А графичка? Ваљда имаш некоја послаба, за која играва е прејака(иако ја играш) и поради тоа ти се загрева. Мислам дека ова е проблемот. Пошо брат ми има ист проблем.
Saphire Radeon HD 4670 со 1 гига рам.

и проверив преку оваа страна http://www.systemrequirementslab.com/cyri/intro.aspx
ми даде дека ке ми ја фати компјутерот.

HV7rC.jpg

Зошто ми прави вака?
и кога ми е на high и на low резолуција,пак исто.
1 гига рам,1 гига видео рам и 3 ghz процесор имам.Сите игри ми се играт нормално.
Не ми сецка туку само графиката е целата поебана.Не се гледа ни улици ни ништо.. (од замунда ја симнав)

Додај уште 1 гига рам друже со 1 само ништо не правиш и мене така ми прави кога ќе ја пуштам на мојот ком со 1 гб рам. А графичката не е толку лоша.

The oridinal 5367 could not be located in the dynamic link library xlive.dll.
ова ми го дава откако го инсталирав пачот,неможам да влезам во играта

HV7rC.jpg

Зошто ми прави вака?
и кога ми е на high и на low резолуција,пак исто.
1 гига рам,1 гига видео рам и 3 ghz процесор имам.Сите игри ми се играт нормално.
Не ми сецка туку само графиката е целата поебана.Не се гледа ни улици ни ништо.. (од замунда ја симнав)
Инсталирај го patch-от 1.0.4 или 1.0.7. Така јас го решив проблемот.

RAM 2.5GB
Video Card: GeForce 210
video ram 2.0 gb

Хммм...Графичкава не знам точно со која е горе-долу иста од 9-серија на Nvidia.
Мислам би можел да ја снимиш сигурно, и да пробаш со 1.0.4 или 1.0.7 пачот да ја пуштиш, но се на најслабо да ти биде. Какви перформанси ќе добиеш не знам. Кај брат ми на пц, он ја играше со +- послаб ПЦ од твојот. Грфичката му правеше најголеми проблеми, 9400GT 1gb ram.

Ако ти се трошат 15гб, симни ја и пробај ја.

Провав на систем рекуариментс се исполнува графичката и минимум и рекомендет ама процесорот не ваља

Инсталирај го patch-от 1.0.4 или 1.0.7. Така јас го решив проблемот.

Ја симнав ГТА 4 PC RIP, го имам истиов проблем и не можам да инсталирам ниту еден patch. Користам Windows 7 - 32bit, и кога сакам да инсталирам patch ми вика Error:Untitled.png

Инаку играта може да се вклучи и да се игра, само има проблем со textures. Да напоменам дека имам 8GB ram со nvidia GT 525 1GB. Дајте некаква помош или совет што да правам. Па, нели е штета да не можам да ја играм?:)

Ја симнав ГТА 4 PC RIP, го имам истиов проблем и не можам да инсталирам ниту еден patch. Користам Windows 7 - 32bit, и кога сакам да инсталирам patch ми вика Error:Прегледај го приврзокот 37295

Инаку играта може да се вклучи и да се игра, само има проблем со textures. Да напоменам дека имам 8GB ram со nvidia GT 525 1GB. Дајте некаква помош или совет што да правам. Па, нели е штета да не можам да ја играм?:)

Ти играта ја имаш, но не ти е инсталирана. Треба да ја инсталираш нормално ваљда за да можеш да инсталираш и пачови, а за тоа ќе ти треба нормална инсталација од 14+- GB, а не RIP верзија.
Јас мислам дека ова ти е проблемот.

Ако некој знае, нека пише.

И зошто симнувате RIP верзии?

Ти играта ја имаш, но не ти е инсталирана. Треба да ја инсталираш нормално ваљда за да можеш да инсталираш и пачови, а за тоа ќе ти треба нормална инсталација од 14+- GB, а не RIP верзија.
Јас мислам дека ова ти е проблемот.

Ако некој знае, нека пише.

И зошто симнувате RIP верзии?

Можам да ја вклучам играта и можам да ја играм, само има проблем со textures. И јас мислам дека проблемот е до RIP. Прашањето ми е дали може да се инсталира пач на RIP верзијата и како?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom