GTA IV

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Шпекулации дека во 2009 ќе излезе нова GTA се појавија денеска... Ако е тоа точно, најверојатно ќе се вика GTA Tokio или GTA London, и дејствата во играта ќе бидат сместени во еден од тие два града.

Извор: Shacknews.com

нема да има нова ГТА. барем не годинава

http://www.shacknews.com/onearticle.x/56814

ej ne sum joco jovce sum a za krakot daj msn ke ti go dam i ako sakas pouba da ti e napraj propertis na gta iv shorcut so ti e i vo target tamu ke so pisit c;gta iv so nzmam na kraj mesto ke napres i napisi -norestrictions

Еј дечки имам едно глупо прашање хехехе. Го преинсталирав Windowsot па сега мора да ја преинсталирам и играта но не знам кај се наоѓаат save фајловите да си ги тргнам настрана за после да не ја играм одново. Во My Documents\Rockstar Games мислам дека нема ништо од јузерот....

Ќе може некој на ПП или на профил да ми даде линк од Пачот и Кракот за да можам нормално да ја играм играва, и нека пише и објсанување како да го направам!:smir:

Drugari aj na pomos
- Imam misija so hilihopter. Jas i drugarov crnec Cejkop brkame eden od glavnite.
Niesme so hilikopter i oni ama ini se pobrzi od nas.
Prasanjeto mi e:
- Kako da se zabrza hilikoptero oti omna ni begaat ???
pomos ve milam.

Летај над зградите,и притискај Alt (ваљда Alt беше) за да следиш каде одат они.
Не се обидувај да ги стигнеш за да пукаш,само бркај ги и ќе се пушти скриптата,ќе почнат да возат поспоро,за да можеш да ги стигнеш....и усмртиш.

Se istrkav so koli 2-3pati. Krekacot Brucie mi gi organizira trkive i jas se trkam. A sega poveke od misiive mise da rabotam od strana na Vladata. :vozbud: Zakon igra :toe:
Odvaj cekam za da go uklucam drugiov del od gradot. :nesum:
Slika od trkaa i ubai koli i grad.

Го симнав првиот пач, ама пак има мали проблеми со камерата, па морам да ја мрдам со маусот за добро да возам!
има некој фикс

Ви се има ли изгасено кола во играва :tapp:
Еве слика од мене пред да тргам на зелено и нејке :pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom