GTA IV

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Уф...
Фала богу напраиФ...
Симнаф пачот тој шо е 1.01 го инсталираф и еве го се напраи патот :)
Тнх ту алл :helou:

Abe jas go kladov toj pacot i poneubo e.A zs kaj edno dete negovata graficka e GE FORCE 8400 so 512 ram vo nejze ,a kaj mene GE FORCE 6200 so 256 RAM i se pokazvit pouba grafika kaj mene,a isti ni se kompjuterite vo jacina samo grafickata so mu e pojaka?.Ve molam resenie!

abe ta se uvklucvit ama ne kazvit mn ubo slika a koga ke odam do ona kopceno pomegu ctrl i alt ke mi ojt na desktop ke napram f5 i ja pustam i togas sve e ubo ama ne kazvit nebo deka imat.A kaj ova detevo so ge force 8400 ko sinkir nevidlivi se kujkite sve so e vo nea samo toj so se gledat. A inace za ge force 6200 lesno se vklucvit taka kompjuterov go imam na viknato.HEHE:wink:

abe ta se uvklucvit ama ne kazvit mn ubo slika a koga ke odam do ona kopceno pomegu ctrl i alt ke mi ojt na desktop ke napram f5 i ja pustam i togas sve e ubo ama ne kazvit nebo deka imat.A kaj ova detevo so ge force 8400 ko sinkir nevidlivi se kujkite sve so e vo nea samo toj so se gledat. A inace za ge force 6200 lesno se vklucvit taka kompjuterov go imam na viknato.HEHE:wink:

Постов ти е закон....:vozbud:

ej od kade da gi spustit to deteto drajverite za glas od sp3 me pukna za igrata i davajte msn

Излезен е крак за 1.01 верзија или да возам по невидливи улици?

abe jas imam eden krak ubo e sve ako sakas ke ti go dam .18.4 mb e krakot.samo daj msn

Абе и јас имам супер крак од разор или како ли се викаа, али е за 1.00 верзија, не фаќа на печот. Ми треба понов крак, ако е излезен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom