GTA IV

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Дај кажете кој пач според вас е најдобар да си го спуштам него, зашто играта без ниеден пач вади многу малце фпс и е невозможно да се игра

GTA: Grand Theft Auto IV Patch 1.0.7.0

Кажете ми кај да најдам пач, каде што потоа играта ќе ми функционира?

Ја имам симнато верзијата на разор, со неговиот крак. Any hint?

Имаш во порака.

Дечки ај кажете дали можам оваа gta 4 liberty city можам да ја играам мултиплеер и како ? :)

Ја инсталирав играва ама многу лагова ова а ГТА 4 на лоу сетинзи , а на лаптопов би требало да ја игра ..
Интел и3 350м 2.26
Ати радеон 5470 512мб
3гб рам ддр3 ..

Ја инсталирав играва ама многу лагова ова а ГТА 4 на лоу сетинзи , а на лаптопов би требало да ја игра ..
Интел и3 350м 2.26
Ати радеон 5470 512мб
3гб рам ддр3 ..

Не се надевај многу на оваа конфигурација. А за да ти е колку-толку подобро, стави ги сите пачеви, до 1.0.7.0 мислам беа.

Не се надевај многу на оваа конфигурација. А за да ти е колку-толку подобро, стави ги сите пачеви, до 1.0.7.0 мислам беа.
Сите треба еден по еден да ги редам или дирекно на 1.0.7.0?

Сите треба еден по еден да ги редам или дирекно на 1.0.7.0?

Мислам дека за GTA требаше сите еден по еден. Ги имаше на пајретбеј сите пачеви во еден торент.

Ќе може ли некој да ми помогне?
На "Can You Ruin It?" ми покажа дека све освен процесорот е во ред.
Е сега ме интересира дали многу ќе ме чини да купам процесор кој е подржан и препорачан за GTA 4 ?
Еве ја сликава:
qxuwed.jpg

Ќе може ли некој да ми помогне?
На "Can You Ruin It?" ми покажа дека све освен процесорот е во ред.
Е сега ме интересира дали многу ќе ме чини да купам процесор кој е подржан и препорачан за GTA 4 ?
Еве ја сликава:
qxuwed.jpg

Не сваќај ги овие сериозно не е точно ова за сите игри .... рачунај бараат според ова ати 3870+ 512мб , јас имам 5470 512 и ми ја дава со црвено ...Untitled.png Плус играва немаше добар крак ... сецкаше и кај мене и кај еден другар со одличен лаптоп што го купи пред месец дена 40к .

Не е до кракот, туку е до играта. Играва беше, и се уште е една од најнеоптимизираните игри за ПЦ.
Пуштија 7 пачови преку кои, колку-толку, ја средија играта.

Мене не ми прави проблем.Освен графика све друго е ок.Малку послаба имам од таа што се бара.Но сепак може да се игра.Малку ја намалив и ок е сега :).

Ова мене ми го реши проблемот плус претходно спомнатиот пач и нормално намалување на тоа view distance или како и да беше во settings

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom