GTA IV

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
ПОМОШШШШ
clip_image001.gif
! имам проблем со гта уклучувам ја играта и коа треба да се пуне тоа од левата страна доле што е испуне се и исклуче се играта и пишува gta.exe stop working кога ја симнуваше од антивирусо ми излезе дека имам проблем со hlm-intro направи clean и инсталира се ама проблем е уклучувањето

ДА НАПОМЕНАМ играта ја 100 пати одпочеток инсталира фала од напред
clip_image002.gif

ПОМОШШШШ
clip_image001.gif
! имам проблем со гта уклучувам ја играта и коа треба да се пуне тоа од левата страна доле што е испуне се и исклуче се играта и пишува gta.exe stop working кога ја симнуваше од антивирусо ми излезе дека имам проблем со hlm-intro направи clean и инсталира се ама проблем е уклучувањето

ДА НАПОМЕНАМ играта ја 100 пати одпочеток инсталира фала од напред
clip_image002.gif

iskluci antivirus i instaliraj ja

друже ке го исклучам антивирусо ке се инсталира играта а после со вирусоо шо ке праам нели е можно нешто друго да ми расипе

окк брат значи да немам гајле да ја инсталирам и ке биде

Дајте бе, ја инсталирав оваа liberty city 8gb од на замунда шо е, ставив крак, и нешто ме дупит сериал код би барат... Помош некој?

дечки ај ако може линк од кај ке можам да ја симнам играта ама да не се става на цд директно на пц да се игра фала

дечки ај ако може линк од кај ке можам да ја симнам играта ама да не се става на цд директно на пц да се игра фала

Преку PowerISO или некое слично програмче инсталирај ги ISO фајловите, не треба на цд да се става ништо.

Дај кажете кој пач според вас е најдобар да си го спуштам него, зашто играта без ниеден пач вади многу малце фпс и е невозможно да се игра

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom