GreenRoot
^Зелен^
Игравме лошо поголем дел од мечот и победивме. И тоа ме радува, не се губиме веќе во тесни натпревари.
Sent from my Shoot_1 using Tapatalk
Sent from my Shoot_1 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кире додека беше во зенитот им го предложи и го зедоа, посекако Де Варгас е незаменлив, да не речам втор голман на Барселона е церемонијална функција. Кога ќе му заврши договорот ќе го клоцнат некаде 100%Настрана тие 3-4 зицер промашувања на Манасков во прво полувреме, али јас мислам дека 80% од утакмицата ја добивме со седнувањето на министерот на клупа. Настрана шо не фати ништо, па и незаинтересиран изгледаше, едвај мрдаше со тие шимпитки раце. Нула од голман, незнам Барса на шо дроги е да го држи таму само плата да им зима.
Напротив, воопшто не беше во ритам Митревски во моментот на замената. Скроз правилна измена, и Борко продолжи лошо но пота фати 2 клучни зицера во клучни моменти со што сепак ја оправда замената.Јас искрено мислам дека Раул ќе ја сјебеше работата со тоа што го врати Борко да ги брани последните 7-8 а можда и кусур минути од мечот. Безвезно му го сјеба добриот ритам на Митревски и го врати летаргичниот Борко кој до крајот бранеше мизерно освен таа една што ја фати чинам на нерешено беше.
Се на се лоша утакмица за нас од квалитативен аспект, али кој го ебе тој дел кога најбитното го собравме, а тоа секако се бодовите. Со Црна Гора очекувам многу подобра и посигурна игра, инаку и јас мислам дека оваа утакмица ни беше малце во грч поради почетниот притисок, прва утакмица, битна башка бла бла кур се тресе.
Инаку, Манасков колку и да ги мразите, ни е најдобар играч.
не го охрабрувај @Џони Вајсмилер те молам, убо ни тргна..
Инаку, Манасков колку и да ги мразите, ни е најдобар играч.
Ставро во ред е, не мора даље.Најдобар играч со 5 зицери во просек... На крај можеше победа да не кошта кога утна чист зицер и ја закова во пречката, му ебам глушецот. Не го мразам јас, ама дека ни е најдобар играч нема проблем.
Тоа сакав да кажам и јас, ама ај, не мора да значи дека е од оваа утакмица, сепак ракометов е многу груб спорт.Neznam dali primetivte na Stole muskulite na racete se mu bea modrici, kjotek jadese 60min.