Група Б (Шпа, Сло, МКД, Анг, Тун, Исл)

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Кои 4 екипи ќе ја поминат групата?

• Шпанија

Гласови: 132 83,0%
  • Словенија

Гласови: 131 82,4%
  • Исланд

Гласови: 106 66,7%
  • Тунис

Гласови: 49 30,8%
  • Ангола

Гласови: 11 6,9%
  • Македонија

Гласови: 143 89,9%

• Вкупно гласачи
    159
Статус
Затворена за нови мислења.
Jas vujovic go postovam, ama protiv ekipite na vujovic ima samo eden lek... prv pat go primenija cane krstevski i boro curlevski 86 godina protiv metaloplastika... tepanje od prva do posledna minuta... redis cetiri magarinja na 6 metri i mavat... tuka i toj arnaudovski mozi da pomozi golem e... veke 20 minuta vujovic ke bidi van kontrola... i posle koncentrirano sedum na sest... slovencite se picki, ne smej so niv da se igra balet...

Jas vujovic go postovam, ama protiv ekipite na vujovic ima samo eden lek... prv pat go primenija cane krstevski i boro curlevski 86 godina protiv metaloplastika... tepanje od prva do posledna minuta... redis cetiri magarinja na 6 metri i mavat... tuka i toj arnaudovski mozi da pomozi golem e... veke 20 minuta vujovic ke bidi van kontrola... i posle koncentrirano sedum na sest... slovencite se picki, ne smej so niv da se igra balet...

Ова ги хејташ Словенциве оти Трамп има за жена Словенка, а Претседателе у заминување? :icon_lol:

Jas si gi sakam slovenkite... ama morav poradi hilari i soros da mrcam ... :) :) :)
единствен лек е навидум да се закрват пред новинари Лино и Вујо а всушност да ја договорат нерешено или барем да договорат фер и мека игра без тепање и повреди... нам ни е битна таа со Исланд... штета што ова со СЛО не е последна, затоа што тогаш можат словенците да бираат дали сакаат прво или второ место, а мислам дека се посилни и од Шпанија..
е сеа со ова 7 на 6 многу потешко ќе се мести нерешено, барем така ми личи, а Раул си призна кога изгуби од РНЛ, не сум се спремал за против 7 џуџиња :confused:

единствен лек е навидум да се закрват пред новинари Лино и Вујо а всушност да ја договорат нерешено или барем да договорат фер и мека игра без тепање и повреди... нам ни е битна таа со Исланд... штета што ова со СЛО не е последна, затоа што тогаш можат словенците да бираат дали сакаат прво или второ место, а мислам дека се посилни и од Шпанија..
е сеа со ова 7 на 6 многу потешко ќе се мести нерешено, барем така ми личи, а Раул си призна кога изгуби од РНЛ, не сум се спремал за против 7 џуџиња :confused:
Она што го потенцирав пред неколку дена, многу тренери не се спремни уште дефанзивно против игра 7 на 6 ја немаат разработено и немаат одоговор за такво нешто, за да имаш одговор треба да ја играш и да ги знаеш слабостите а на првенствово колку што имав шанса да видам многу ретко се користи и тука е нашата компетитивна предност економски кажано. Ние сме млади немаме многу коњи за трка така да ваквата колективна игра ни е адут, сите гледаат тоа дека примаме по 5-6 гола заради такви ситуации а никој не гледа дека уствари даваме по 15 гола за едно полувреме минимум, со 6 на 6 мака мачевме и против Ангола и бевме без решенија во напад.
За утакмицава со Јанезите .. се надевам дека ке играат мене-тебе нерешено ако сака може да се намести реално е сеа прашање е дали сакаме и тие и тие со оглед на историјата меѓу овие двајца ама сепак репка е друго клуб е друго различни филозофии се моментално во игра, како и да е едноставно нема да е у секој случај исчеличете си ги нервите и уште сакам да кажам
И само сакам да искажам сочуство до сите соборци што имаат испит во јануарсаква сесија, издржете fellas, never give up хахахаха

Нека пушти некој линк ако има од Тунис Исланд.

Последните 4 минути ги погледнав од прво полувреме и Исланѓаниве ми делуваа како да немаа идеја во напад. Ќе видиме второ што ќе направат. Банур 8 од 13 гола? :vozbud:

Ако Тунис добие минимално најпоќе би профитирале ние.Во тој случај и со некој минимален пораз од Исланд би можеле да бидиме трети.Сепак уште е рано за такви математики.

Jas ne deka baram tepacki so slovencite... najubo da ja naredat :-) mi bese muabetot deka samo so takva igra na muskuli mozi da pobedime... kako vujo so go tepase metalurg poslednata sezona pred da dojdi sams... inace realno slovencite imaat podobar kvalitet ...
Inace za kvalitetot do sledniot lazarov ke treba da se ceka mnogu... bitola skolata se rasturi, gradot se zapusti... nekoi blesoci od tipot na kuzmanovski i drogiski se incidentni... i tie arno so si ojdoja so vreme...
Cervar sega vrsi sizifovska rabota,nema igraci pa mora da izmisluva ...
Mozi vreme e i sams da svati deka e dosta so tie skapi stranci... makar vardar bi bil edno skalilo podolu ... zosto da ne bidi makedonska reprezentacija mesto legija na stranci ?

Jas ne deka baram tepacki so slovencite... najubo da ja naredat :) mi bese muabetot deka samo so takva igra na muskuli mozi da pobedime... kako vujo so go tepase metalurg poslednata sezona pred da dojdi sams... inace realno slovencite imaat podobar kvalitet ...
Inace za kvalitetot do sledniot lazarov ke treba da se ceka mnogu... bitola skolata se rasturi, gradot se zapusti... nekoi blesoci od tipot na kuzmanovski i drogiski se incidentni... i tie arno so si ojdoja so vreme...
Cervar sega vrsi sizifovska rabota,nema igraci pa mora da izmisluva ...
Mozi vreme e i sams da svati deka e dosta so tie skapi stranci... makar vardar bi bil edno skalilo podolu ... zosto da ne bidi makedonska reprezentacija mesto legija na stranci ?
Човекот има фрлено повеќе пари него што ние сите заедно имаме видено у животов затоа, а не е дека не работи младинската школа на Вардар, генерацијава на Талевски и останати ке бидне еден мост до подобри времиња, треба тие деца сеа што се 15-16 години да созреат за да можат да играат на врвно ниво. Вардар гледај го чисто економски фрлаш пари сакаш да си ги вратиш, ама сакаш и на долг рок да работиш затоа сеа најмуваш но на долг рок тоа ти е скапо и ти работи школата што ке ти произведе играчи што ке играат за помалку пари ама до тогаш мора да имаш странци кои ке одржуваат високо ниво на игра. Да не бегаме оф топик да се задржиме на групава и репрезентацијата за ова во друга тема

Jas se soglasuvam ... ama veke ne broime kolku tituli ima vardar a nema eden igrac izvaeno so se veli zborot ... dojde vremeto noz do koska nema pojke bitolcani, skopjani,prilepcani...to ke go ostajme za drug pat... uspehot na reprezentacijata dokazva deka sme makedonci i postoime ... i vo rk pelister momentalno igrat skopjancinja pa site gi sakat... muabetot e kako do sledniot lazarov ? Mozi talevski treba pojke so muda da igra ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom