Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
sponsored by alkaloid
Сакам да му ги слушнам трите збора на Червар.
Супер си е Кире, и со играта и со годините. Во фазон си е човекот.Кире е Господ. Да не се заборави ова кога кај и да е е ќе почне да утиња многу удари. Тоа може и на првенствово да се случи а може и за пар години. Сепак има 36 години и преголем багаж зад себе. Да не почнеме пак со пцуење како секоја година што има премногу луѓе што го пцујат после некој меч...
Инаку браво за Лино, Си го поштувам ептен од дамн ама не бев ептен сигурен за него на кормилово на нашиве. Ама еве одличен е, ни најмалку не е егоистичен како што мислев. Најдобар тренер што сме го имале ќе биде ако продолжиме вака добро и во следниве мечеви (нели глупо е да го величиме што со афрички екипи се покажал добро ама на прав пат е)
Кире е Господ. Да не се заборави ова кога кај и да е е ќе почне да утиња многу удари. Тоа може и на првенствово да се случи а може и за пар години. Сепак има 36 години и преголем багаж зад себе. Да не почнеме пак со пцуење како секоја година што има премногу луѓе што го пцујат после некој меч...
Па некогаш и мора да шутира сам, секако со неговиот удар има подобра шанса да погоди него ли некој од другите.Има луѓе шо го пцујат и Кире ама не знам како е можно тоа, разбирам дека некад форсира со шутеви од неизградени позиции и се тоа ама се е резултат на немањето асалени соиграчи со кој би проиграл пошо оние шо го глеале во Барса знаат дека Кирца знае феноменално да асистира до пикер или крило.
Ја искрено се надевам дека дел од својот менталитет ќе го наметне во нашиот ракомет и откако ќе ја заврши кариерата, он е дефиниција за успешен спортист, сува класа, играч шо знае шо сака во кариерата и играч на кој никогаш во прв план не му биле кафаните.