GREATEST HITS pt.3 @ Метрополис Арена, Скопски Саем - 14.3.2009

*pumpkin*

addicted to blue
Член од
28 август 2008
Мислења
716
Поени од реакции
23
јас топ поминав......само ми е жал што порано искочивме али обврски има другите!!!!! :cug: си се изнагирав!!!

Член од
31 август 2008
Мислења
4
Поени од реакции
0
ауууу закон бешеее и јас се изнаиграв!

By Me

BLAH....
Член од
10 февруари 2008
Мислења
1.121
Поени од реакции
29
мене нозе ме болеа...не од скокање него од седење у место од тапа музика:tapp:

▒IsNoGood▒

A hell of a brainiac
Член од
8 декември 2008
Мислења
155
Поени од реакции
8
Extra! Одлепив само на трансот после 3. Но имало и полуди журки, кога си под дејство на (барем) алкохол, а сега бев трезен. Отидов околу 12, си заминав по 4. Во главно, супер журка. Впрочем, сите GREATEST HITS поминуваат така!

TheBossesSis

~ една жеМска со чаша ~
Член од
1 октомври 2007
Мислења
656
Поени од реакции
16
ај веаааар мај сангласисс ет најт :vozbud: топ беше , одлично си поминав, ама малце криво ми е шо не го фатив рокот , директно на транс отидов , али нема везе :)

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
закон беше таму бев од сам почеток до крај
знаќи се морав да трпам за да дојде јакото
прво бендовите па тој рап шо рокаше па и музиката му секна едно време итн итн
нај нај дигиталци !!!

Член од
30 јуни 2008
Мислења
493
Поени од реакции
13
Одлично ! Топ атмосфера, одлично друштво, малце пиење. Вкупен впечаток: 5 ! :vozbud:

Член од
27 март 2007
Мислења
584
Поени од реакции
37
Дада,го забележав типот.Интересен беше:vozbud:

Инаку за журката беше добра,се изнаиграв.Сепак минатата беше сто пати подобра.Воопшто не ми се допадна тоа со рок бендовите.Само да земат повеќе пари организаторите.Ако стават пак рок бендови, не идам.Не дека мразам рок,ама глупа атмосфера се создава со толку многу стилови на музика.
као да не биде цел живот е забеган:vozbud::vozbud:

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Ќе биде пуно, грдо и глупо :)

Ќе го цитирам многу поштуваниот од моја страна Итар Пејо "Ќе иде и ќоро и сакато"

Реално веќе здосадуваат овие грејтест хитс. Па да му ја изопштам мајката, само овие се диџеи во Македонијава? Дефинитивно уште една тапанарска журка, така да фала не доаѓам се дур не ги појавите асалните диџеи па нека биде Грејтест Хитс тогаш.
Ќе одам пред саем да се исерам, Тучкест ајде со мене :icon_lol: шала на страна, леп провод на сите и со среќа во гужвите, да не настрадате...прием over...позз
Најискрено свака част само за Сателајт и Дани...другиве ги хејтам жими мајќе...тоа е
Ха ха ха :smir:

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
убаво ми беше се` на се некои 2 саата, иначе другиот дел од вечерта ми беше многу тапа со прилично тапа музика. хајлајт на вечерта дефинитивно беа бендовите, вовчето, бабура и панчо, кој морам да кажам дека се искрши од пуштање музика дури 15 минути. нозете ми отпаднаа, умрев за да стигнам до wc(и на крај не стигнав) и мноогу непознати течности и отпадоци по подот.

како заклучок, сум имала многу поубави журкања у животов:pipi:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Генерално добива оцена четири. Конкретно 5. :pipi:

Член од
28 декември 2008
Мислења
1.356
Поени од реакции
184
Како смо се надали, добро смо се удали...
Јас накај 01:00 влегов...само што влегов слушам Лав камс агеин:vozbud:си викам песнава помен и праат:pos2:...а публикава збеснува ко прв пат да ја слушаат(сигурно имаше и такви:tapp:)
Честитки за Сателајт...најбољи сет извади од сите...Не загледав добро еве ќе го прашам, али мислам дека почна со Брнинг Ап - Астрал???
Генелално што вика Армин...му даваме 5, ама да учи и да ја оправда во наредното тромесечје:pos2:

Eva Molotow

Anti-social Engineer
Член од
6 јуни 2008
Мислења
532
Поени од реакции
392
Петка само за Сателајт и Дани, другите тапа.

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Ауу многу јако беше бе, барем за мене :)

Еве ја шемата-брат ми од друга мајка од лево, и јас од десно :vozbud:
За мене јако беше, за првпат на саем :)

А да, да кажам некој збор за дечкото со Equalizer маичката што беше - НЕ Е ФЕР :(

Да не знае некој случајно од Македонија некое место каде може да се набави такво нешто?:eek:ftopic:

Едит: Многу јако ова со јакниве доле, иако мојата беше последна(тоест прва), кои глупости се правеа :))

Kista

ADP *10*!!!!!!!!!!
Член од
7 април 2008
Мислења
988
Поени од реакции
32
bate maici so equalizer u mk nema!!!edino preku net da si naraca 38 dolarcinja se ama tesko zaso plakanjetos e odviva preku pay-pal a mk e na crnata lista:smir::smir::smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom