GREATEST HITS pt.3 @ Метрополис Арена, Скопски Саем - 14.3.2009

Член од
28 декември 2008
Мислења
1.356
Поени од реакции
184
tnx man:salut:
Се гледаме кој сме што сме, може ако препознаам некој да му се нафрлам:vozbud: да не се изненадите...Јас сум:pos2:

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Ја се вратив сеа.. Ок беше али незнам кој почна да пушта заеба скроз.. Мн искомерцијализира и атмосфера и се.. Али ок.. Ипак на вакво нешто незнам пак дал би идела..
Ова беше техно ја трансче не чув којзнае колку.. 2 траки.. А транс е тоа што го поштуем така да..
Абе ок.. Се трпи.. Ја сум била и на бољи журки и обично останувам до крај.. Али на ова стварно не ми се остануеше.. Али ок

By Me

BLAH....
Член од
10 февруари 2008
Мислења
1.121
Поени од реакции
29
вака беше расположението на журката: Тапа-интересно-тапа па дома...само navigator, бушавиот и satelite пуштаа траки што беа подобри...а другото беше...ТАПАААААААААААА и...ке има некоја женска да се иде на love dimension??:pipi:

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.899
Поени од реакции
717
Кајганоглу Форумли....

Излегов во накај 3 саат и дури сеа стапнувам дома.Глеам се жалат некои од форумџиите а јас стварно незнам зашто сум си прошол ептен добро...можда до друштвото беше...иако неслушам тоа рок (тоа варм-ап групите) ме дигнаа на нозе уште одма па после рапот следеше на тоа се изнарапував:pos2: можда ме видел некој бев над вецето горе цела вечер се глупирав...стварно добро и лугето беа тамам не беше некоја тешка гужва само ме нервираат тие начуканите и издрогираните :nerv: Од мене 8,9/10 има прелазна оценка:pos2:

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Леле закон беше, уште да влезеф и топ!:vozbud:

Член од
27 јануари 2009
Мислења
1.044
Поени од реакции
40
samo sto se vrativ od zurkava i bese mn jako ama posle 3 saat znaci navigator, satelite, goran kan i khazar bea momentot na zurkata drugoto pred toa mozese slobodno da go nema

filipmakedonski

Македонец
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.278
Поени од реакции
31
Последната песна на Eye Cue беше ............:pos2:
Го имитираа оној од Бугарски Идол.........Tracy Chapman-Give me one reason

Член од
27 март 2007
Мислења
584
Поени од реакции
37
Ја се вратив сеа.. Ок беше али незнам кој почна да пушта заеба скроз.. Мн искомерцијализира и атмосфера и се.. Али ок.. Ипак на вакво нешто незнам пак дал би идела..
Ова беше техно ја трансче не чув којзнае колку.. 2 траки.. А транс е тоа што го поштуем така да..
Абе ок.. Се трпи.. Ја сум била и на бољи журки и обично останувам до крај.. Али на ова стварно не ми се остануеше.. Али ок
Дефинитивно се слагам али коа ке размислиш уствари и името само ти кажуе дека се грејтест хитс па мораше да биде комерцијализала. Навигатор го лупаше тиесто, бушава азбука онака али сателитов ја мислам дека не отвори сите у салата:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Бај д веј бевме едно 5-6 души другари али другарми беше главна шема мора да признаете ако некој го виде со наочари флуросцентни и мајцата со Equaliser смалиња шо идеа горе доле по музиката:vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Дефинитивно се слагам али коа ке размислиш уствари и името само ти кажуе дека се грејтест хитс па мораше да биде комерцијализала. Навигатор го лупаше тиесто, бушава азбука онака али сателитов ја мислам дека не отвори сите у салата:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Бај д веј бевме едно 5-6 души другари али другарми беше главна шема мора да признаете ако некој го виде со наочари флуросцентни и мајцата со Equaliser смалиња шо идеа горе доле по музиката:vozbud::vozbud::vozbud:
Дада,го забележав типот.Интересен беше:vozbud:

Инаку за журката беше добра,се изнаиграв.Сепак минатата беше сто пати подобра.Воопшто не ми се допадна тоа со рок бендовите.Само да земат повеќе пари организаторите.Ако стават пак рок бендови, не идам.Не дека мразам рок,ама глупа атмосфера се создава со толку многу стилови на музика.

FromSunWithLove

dance or die
Член од
1 февруари 2007
Мислења
524
Поени од реакции
13
Ај веар мај сангласес ат најт :pos2:
интересен помин али до 2 саат тапа беше премногу народ

Член од
27 март 2007
Мислења
584
Поени од реакции
37
Ај веар мај сангласес ат најт :pos2:
интересен помин али до 2 саат тапа беше премногу народ
епа тоа е брат.. језда и ја иам 16 години али седам до 4-5 а повеќево шо ги знам на моја возраст отидоа да речат после еј на саем бев ова она а уствари ја напунија салата до 2 саат а после нигде ги нема

Вампирката

Well, I tried to say there's nothing wrong with me
Член од
20 мај 2006
Мислења
3.819
Поени од реакции
95
Сум била и на подобри журки. Значи од рапот немаше ништо само некои 20 мин... после ниедна песна што знам. Имаше многу малку песни што ги знаев, а на Ева и реков чим е GREATEST HITS треба да ги знам сите траки така?!
И навистина беше Тапа-интересно-тапа па дома.

Член од
28 април 2007
Мислења
478
Поени од реакции
15
Аххх ргбот ме боли нозе ме болат се ме болии од вчераа се утепав од скокањеее одлепив од 1 до 4 и 30 посебно на навигатор и сетлајт секоја чест за нив. Супер си поминав еден ред бул и скокај :) Леле коа ја пуштија од сузана турунџиева-многу солзи исплакав транс верзија се пукнав од смеење. У секој случај од 1 до 10 оценка 9 давам :smir:

Едит: Очекував нешто од продиџи новиов албум "The Omen" или старата добра "Smack My bitch Up" ама ништо.

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Последната песна на Eye Cue беше ............:pos2:
Го имитираа оној од Бугарски Идол.........Tracy Chapman-Give me one reason
Тоа беше тапа момент зошто видовме колку Македончиштава гледаат бугарски Идол.
Иначе, многу задоволна, се изнаиграв и се. Некои песни стварно ме дигнаа како кога Funky punks ја свиреа Would од Alice in chains, кога Eye Cue ја свиреа Sex on fire од Kings of leon, кога не ми текнува кои ја свиреа Enter sandman од Metallica, кога Мирко Попов ја пушти Скопјанка...Значи песни што не очекував дека ќе ги слушнам!
Дури и Drop it like it’s hot и In the club после беа стварно потсеќање на старите добри рап времиња за мене. Многу интересно во секој случај.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.443
Леле коа ја пуштија од сузана турунџиева-многу солзи исплакав транс верзија се пукнав од смеење. У секој случај од 1 до 10 оценка 9 давам :smir:
Маја Оџаклиевска бе, каква Сузана Турунџиева... :uvo:

Kajgana Shop

На врв Bottom