Дефинитивно се слагам али коа ке размислиш уствари и името само ти кажуе дека се грејтест хитс па мораше да биде комерцијализала. Навигатор го лупаше тиесто, бушава азбука онака али сателитов ја мислам дека не отвори сите у салатаЈа се вратив сеа.. Ок беше али незнам кој почна да пушта заеба скроз.. Мн искомерцијализира и атмосфера и се.. Али ок.. Ипак на вакво нешто незнам пак дал би идела..
Ова беше техно ја трансче не чув којзнае колку.. 2 траки.. А транс е тоа што го поштуем така да..
Абе ок.. Се трпи.. Ја сум била и на бољи журки и обично останувам до крај.. Али на ова стварно не ми се остануеше.. Али ок
Дада,го забележав типот.Интересен бешеДефинитивно се слагам али коа ке размислиш уствари и името само ти кажуе дека се грејтест хитс па мораше да биде комерцијализала. Навигатор го лупаше тиесто, бушава азбука онака али сателитов ја мислам дека не отвори сите у салата
Бај д веј бевме едно 5-6 души другари али другарми беше главна шема мора да признаете ако некој го виде со наочари флуросцентни и мајцата со Equaliser смалиња шо идеа горе доле по музиката
епа тоа е брат.. језда и ја иам 16 години али седам до 4-5 а повеќево шо ги знам на моја возраст отидоа да речат после еј на саем бев ова она а уствари ја напунија салата до 2 саат а после нигде ги немаАј веар мај сангласес ат најт :pos2:
интересен помин али до 2 саат тапа беше премногу народ
Тоа беше тапа момент зошто видовме колку Македончиштава гледаат бугарски Идол.Последната песна на Eye Cue беше ............:pos2:
Го имитираа оној од Бугарски Идол.........Tracy Chapman-Give me one reason
Маја Оџаклиевска бе, каква Сузана Турунџиева... :uvo:Леле коа ја пуштија од сузана турунџиева-многу солзи исплакав транс верзија се пукнав од смеење. У секој случај од 1 до 10 оценка 9 давам :smir: