и јас немам!!!! другар купуваше за сите и ја фрлил се едно 5 души сме на милост и немилост на типот на врата!!!! треба да се јават у јоготон да прашаат...ако дознаам нешо ќе ти пишам!!!!!! за вечер с енадевам дека нема да има многу малишани!!!!Еј јас немам фискална со картата за вечер.
Ке прават проблеми или да бараме чаре?
се лажеш...пуно ке биде...а ти колку си голема???и јас немам!!!! другар купуваше за сите и ја фрлил се едно 5 души сме на милост и немилост на типот на врата!!!! треба да се јават у јоготон да прашаат...ако дознаам нешо ќе ти пишам!!!!!! за вечер с енадевам дека нема да има многу малишани!!!!
Ќе биде пуно, грдо и глупоKe bide puno )))))
hehehehehe bas taka sekakvi ke ima ama nakaj 2 ke se rascisti i ke bide extraЌе биде пуно, грдо и глупо
Ќе го цитирам многу поштуваниот од моја страна Итар Пејо "Ќе иде и ќоро и сакато"
Реално веќе здосадуваат овие грејтест хитс. Па да му ја изопштам мајката, само овие се диџеи во Македонијава? Дефинитивно уште една тапанарска журка, така да фала не доаѓам се дур не ги појавите асалните диџеи па нека биде Грејтест Хитс тогаш.
Nego kolku se na vrata znae nekoj????