GREATEST HITS pt.3 @ Метрополис Арена, Скопски Саем - 14.3.2009

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
Вечер сум таму баш после долго време да присуствувам на некое журче. поздрав до сите леп провод па видечемо се.:smir:

filipmakedonski

Македонец
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.278
Поени од реакции
31
Еј јас немам фискална со картата за вечер.
Ке прават проблеми или да бараме чаре?

*pumpkin*

addicted to blue
Член од
28 август 2008
Мислења
716
Поени од реакции
23
Еј јас немам фискална со картата за вечер.
Ке прават проблеми или да бараме чаре?
и јас немам!!!! другар купуваше за сите и ја фрлил се едно 5 души сме на милост и немилост на типот на врата!!!! треба да се јават у јоготон да прашаат...ако дознаам нешо ќе ти пишам!!!!!! за вечер с енадевам дека нема да има многу малишани!!!!

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Не бре нема да бараат фискални. И на картите за Таламаска пишуваше дека ќе бараат фискални карти на врата, ама никој нит ми побара нит ми правеше проблем што немам фискална. :)

By Me

BLAH....
Член од
10 февруари 2008
Мислења
1.121
Поени од реакции
29
ураааааа ке идам и јас.....балгодарение на Status QuO....

и јас немам!!!! другар купуваше за сите и ја фрлил се едно 5 души сме на милост и немилост на типот на врата!!!! треба да се јават у јоготон да прашаат...ако дознаам нешо ќе ти пишам!!!!!! за вечер с енадевам дека нема да има многу малишани!!!!
се лажеш...пуно ке биде...а ти колку си голема???

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Ќе биде пуно, грдо и глупо :)

Ќе го цитирам многу поштуваниот од моја страна Итар Пејо "Ќе иде и ќоро и сакато"

Реално веќе здосадуваат овие грејтест хитс. Па да му ја изопштам мајката, само овие се диџеи во Македонијава? Дефинитивно уште една тапанарска журка, така да фала не доаѓам се дур не ги појавите асалните диџеи па нека биде Грејтест Хитс тогаш.

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Ма какво досадно, досадно му е на оној кој е досаден. Не, шала настрана, бидете повеќе ентузијастички расположени и не се правете изживеани, ко се` да ви е поминато, не сте стари, still.

Се гледаме вечер! Едвај чекам :wink:

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Јас мислам дека ГХ си имаат супер концепција и дека имињава се горе-долу ок. :)
Јас лично нема да идам, не дека не сакам него има други причини.
Иначе со нетрпение го очекувам Кафе дел Скопје 3 кое доколку биде како ланското (кое го пропуштив поради тоа што не бев во СК) дефинитивно ќе биде удостоено со моето присуство. :)
Али ај да не мавам оф-топик, тој ивент е друга прича, сите што ќе идат нека си поминат најубаво и нека се изжуркаат и за мене. :)
:helou:

*pumpkin*

addicted to blue
Член од
28 август 2008
Мислења
716
Поени од реакции
23
другар се јави во југотон така да од сигурни извори може и без фискални ( ми олесни) убав помин на сите!!!!! ни прво идеме на загревање у стив па таму!!!!

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.805
Поени од реакции
11.419
Ќе одам пред саем да се исерам, Тучкест ајде со мене :icon_lol: шала на страна, леп провод на сите и со среќа во гужвите, да не настрадате...прием over...позз
Најискрено свака част само за Сателајт и Дани...другиве ги хејтам жими мајќе...тоа е

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
На картата пишува со фискална сметка,бидејќи некои луѓе знаат да направат многу слични карти со истите.Со тоа што пишува на картата да се донесе сметката ќе бидат заплашени луѓето кои фалсикуваат карти.Само затоа гледам зошто би требало да се носат фискалните сметки.:toe:

Член од
27 јануари 2009
Мислења
1.044
Поени од реакции
40
Ќе биде пуно, грдо и глупо :)

Ќе го цитирам многу поштуваниот од моја страна Итар Пејо "Ќе иде и ќоро и сакато"

Реално веќе здосадуваат овие грејтест хитс. Па да му ја изопштам мајката, само овие се диџеи во Македонијава? Дефинитивно уште една тапанарска журка, така да фала не доаѓам се дур не ги појавите асалните диџеи па нека биде Грејтест Хитс тогаш.
hehehehehe bas taka sekakvi ke ima ama nakaj 2 ke se rascisti i ke bide extra

Член од
28 декември 2008
Мислења
1.356
Поени од реакции
184
Nego kolku se na vrata znae nekoj????

Kajgana Shop

На врв Bottom