Grand Theft Auto V

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Да прашам со кој апдејт најмалку кочи? На прва мисија со џипот лета ненормално супер и таман во градот на таа мисија до колите сецка упм и тоа на најмала резолуција и све остало. Чаре?

Да прашам со кој апдејт најмалку кочи? На прва мисија со џипот лета ненормално супер и таман во градот на таа мисија до колите сецка упм и тоа на најмала резолуција и све остало. Чаре?
Ќе провереш system requirements право. Ја го користам Update 5 (v1.0.350.2). Со Reloaded крако. Ако ја имаш оригиналната ќе треба да почекаш додека Rockstar си ги извадат прстите од г'зовите и пуштат ново update.

Ќе провереш system requirements право. Ја го користам Update 5 (v1.0.350.2). Со Reloaded крако. Ако ја имаш оригиналната ќе треба да почекаш додека Rockstar си ги извадат прстите од г'зовите и пуштат ново update.
Мене ми треба за пиратска верзија. Инаку според мене не би требало да сецка на i3 процесор и со amd графичка. Ти што процесор имаш?

Мене ми треба за пиратска верзија. Инаку според мене не би требало да сецка на i3 процесор и со amd графичка. Ти што процесор имаш?
И мојот е исто i3-4150 @ 3.5 GHz со GTX 660 @ 2 GB и солидно тера.
Пробај го 5тото update. Најдобро работе досега.

Еве јас на што се обидувам да ја стартувам:

Intel® Core™ i3-4000M 2.4GHz
4GB, 1TB, AMD Radeon R5 M230 2GB DDR3

Валјда треба да фати да му се сневиди пошто на првата мисија на почетокот си леташе без проблем ама после тоа укопа и тоа тоа беше.

Не симнувајте никакви пачеви и 300 глупости. Симнете си ја од релоадед, чисто добра верзија, скоро 2 месеци ја играм. ниту еден краш ми нема направено

Само што ја свртев играва и морам да признаам дека е една од најдобрите што некогаш сум ги играл.. после Скајрим :D Секоја чест за деталите, за ликовите, приказната, само мислам дека можеа малку поголем да го направат светот ама океј е и вака :)

Само што ја свртев играва и морам да признаам дека е една од најдобрите што некогаш сум ги играл.. после Скајрим :D Секоја чест за деталите, за ликовите, приказната, само мислам дека можеа малку поголем да го направат светот ама океј е и вака :)
сега он-лајн да ја пробаш,поготово ако се најдете на некој сервер хрвати,срби,македонци,конверзација преку mic..закон.

Рокстар стварно да ти биле мадафака,колку труд,енергија,креативност е вложено во ГТА5.

И јас морам да пофалам играва :) За првпат кога ја пуштив во животов, мислев дека е огромен disappointment, но се покажа спротивното :busi: (y) Одлична приказна, визуелни/аудио елементи

[DOUBLEPOST=1444784935][/DOUBLEPOST]
Не симнувајте никакви пачеви и 300 глупости. Симнете си ја од релоадед, чисто добра верзија, скоро 2 месеци ја играм. ниту еден краш ми нема направено

Друже,линк?
Фала лепо.

Interior Customization :eek:

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom