Grand Theft Auto V

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
30 евриќи. 1800 ден. Не е лошо. Ама:
This product is for Rockstar Social Club platform, it CANNOT be activated and played on Steam platform.

Нека намали уште малце, пошо и да ја купам слабо ќе ја играм. Заиграв се MGS V. 200+ саати. ГРОМ од игра.

30 евриќи. 1800 ден. Не е лошо. Ама:
This product is for Rockstar Social Club platform, it CANNOT be activated and played on Steam platform.
Нека намали уште малце, пошо и да ја купам слабо ќе ја играм. Заиграв се MGS V. 200+ саати. ГРОМ од игра.
Zdravo ke moze da mi go pratis krakot za gta od 3dm sto e ??
od zamunda ja simnav ama neke so nivniot krak mi bara social club

Кој од тука ја има купено за пц ако сака да го прати кракот за да работи benny-s-motorworks-sp

Тоа Benny's нели е само за мп? Има мод што го става во сп, ама треба последната верзија од играта (не-кракната) и сите updates, а момците што ја кракнаа не са ја допреле уште од пред ill-gotten gains.

Почна у последно време да ми прави проблеми играва. Имам огромни fps drops, онака рандом се појавуваат или уште на старт кога ќе почнам да играм или отпосле дури и звукот од радиото кочи. Имал некој слични проблеми и ако да, како да го решам ова? Ја користам верзијата на РЕЛОАДЕД, првпат ми се дешава ова..

Почна у последно време да ми прави проблеми играва. Имам огромни fps drops, онака рандом се појавуваат или уште на старт кога ќе почнам да играм или отпосле дури и звукот од радиото кочи. Имал некој слични проблеми и ако да, како да го решам ова? Ја користам верзијата на РЕЛОАДЕД, првпат ми се дешава ова..
Која верзија на драјвери ја имаш ? Обично новите драјвери знаат постарите игри да ги расипат а новите да лизгаат како треба

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Кога ќе почне да ти кочи врати се на Desktop со ALT+TAB, и потоа пак ALT+TAB да те врати на играта. Види дали ова ќе ти го среди проблемот, ако не пробај неколку пати.

До драјверите било. Баш се сетив сега кога направи апдејт на драјвериве после се сјеба и појде низбрдо. Сега ги избришав со тој програмот од Гуру комплетно, ги инсталирав најновите чиста инсталација и лизга без проблем.

Ја немам играно играва 4 месеци. Дај кажете кој е најдобар пач и абдејт моментално?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom