Ќе провереш system requirements право. Ја го користам Update 5 (v1.0.350.2). Со Reloaded крако. Ако ја имаш оригиналната ќе треба да почекаш додека Rockstar си ги извадат прстите од г'зовите и пуштат ново update.Да прашам со кој апдејт најмалку кочи? На прва мисија со џипот лета ненормално супер и таман во градот на таа мисија до колите сецка упм и тоа на најмала резолуција и све остало. Чаре?
Мене ми треба за пиратска верзија. Инаку според мене не би требало да сецка на i3 процесор и со amd графичка. Ти што процесор имаш?Ќе провереш system requirements право. Ја го користам Update 5 (v1.0.350.2). Со Reloaded крако. Ако ја имаш оригиналната ќе треба да почекаш додека Rockstar си ги извадат прстите од г'зовите и пуштат ново update.
И мојот е исто i3-4150 @ 3.5 GHz со GTX 660 @ 2 GB и солидно тера.Мене ми треба за пиратска верзија. Инаку според мене не би требало да сецка на i3 процесор и со amd графичка. Ти што процесор имаш?
сега он-лајн да ја пробаш,поготово ако се најдете на некој сервер хрвати,срби,македонци,конверзација преку mic..закон.Само што ја свртев играва и морам да признаам дека е една од најдобрите што некогаш сум ги играл.. после СкајримСекоја чест за деталите, за ликовите, приказната, само мислам дека можеа малку поголем да го направат светот ама океј е и вака
![]()
Друже,линк?Не симнувајте никакви пачеви и 300 глупости. Симнете си ја од релоадед, чисто добра верзија, скоро 2 месеци ја играм. ниту еден краш ми нема направено