Grand Theft Auto V

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Да прашам со кој апдејт најмалку кочи? На прва мисија со џипот лета ненормално супер и таман во градот на таа мисија до колите сецка упм и тоа на најмала резолуција и све остало. Чаре?

Член од
3 февруари 2013
Мислења
609
Поени од реакции
1.028
Да прашам со кој апдејт најмалку кочи? На прва мисија со џипот лета ненормално супер и таман во градот на таа мисија до колите сецка упм и тоа на најмала резолуција и све остало. Чаре?
Ќе провереш system requirements право. Ја го користам Update 5 (v1.0.350.2). Со Reloaded крако. Ако ја имаш оригиналната ќе треба да почекаш додека Rockstar си ги извадат прстите од г'зовите и пуштат ново update.

.Sky.

Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Ќе провереш system requirements право. Ја го користам Update 5 (v1.0.350.2). Со Reloaded крако. Ако ја имаш оригиналната ќе треба да почекаш додека Rockstar си ги извадат прстите од г'зовите и пуштат ново update.
Мене ми треба за пиратска верзија. Инаку според мене не би требало да сецка на i3 процесор и со amd графичка. Ти што процесор имаш?

Член од
3 февруари 2013
Мислења
609
Поени од реакции
1.028
Мене ми треба за пиратска верзија. Инаку според мене не би требало да сецка на i3 процесор и со amd графичка. Ти што процесор имаш?
И мојот е исто i3-4150 @ 3.5 GHz со GTX 660 @ 2 GB и солидно тера.
Пробај го 5тото update. Најдобро работе досега.

.Sky.

Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Еве јас на што се обидувам да ја стартувам:

Intel® Core™ i3-4000M 2.4GHz
4GB, 1TB, AMD Radeon R5 M230 2GB DDR3

Валјда треба да фати да му се сневиди пошто на првата мисија на почетокот си леташе без проблем ама после тоа укопа и тоа тоа беше.

Член од
3 март 2013
Мислења
350
Поени од реакции
368
Не симнувајте никакви пачеви и 300 глупости. Симнете си ја од релоадед, чисто добра верзија, скоро 2 месеци ја играм. ниту еден краш ми нема направено

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Само што ја свртев играва и морам да признаам дека е една од најдобрите што некогаш сум ги играл.. после Скајрим :D Секоја чест за деталите, за ликовите, приказната, само мислам дека можеа малку поголем да го направат светот ама океј е и вака :)

Член од
26 декември 2011
Мислења
448
Поени од реакции
278
Само што ја свртев играва и морам да признаам дека е една од најдобрите што некогаш сум ги играл.. после Скајрим :D Секоја чест за деталите, за ликовите, приказната, само мислам дека можеа малку поголем да го направат светот ама океј е и вака :)
сега он-лајн да ја пробаш,поготово ако се најдете на некој сервер хрвати,срби,македонци,конверзација преку mic..закон.

Рокстар стварно да ти биле мадафака,колку труд,енергија,креативност е вложено во ГТА5.

Член од
3 март 2013
Мислења
350
Поени од реакции
368
И јас морам да пофалам играва :) За првпат кога ја пуштив во животов, мислев дека е огромен disappointment, но се покажа спротивното :busi: (y) Одлична приказна, визуелни/аудио елементи

Член од
24 ноември 2014
Мислења
49
Поени од реакции
12
[DOUBLEPOST=1444784935][/DOUBLEPOST]
Не симнувајте никакви пачеви и 300 глупости. Симнете си ја од релоадед, чисто добра верзија, скоро 2 месеци ја играм. ниту еден краш ми нема направено
Друже,линк?
Фала лепо.

Член од
3 февруари 2013
Мислења
609
Поени од реакции
1.028
Interior Customization :eek:

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom