Grand Theft Auto V

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
најверојатно ги немаш ставено како што треба апдејтот и кракот
содржината од папката crack стави ја во главниот фолдер кај што е инсталирана играта
содржината од папката update стави ја во главниот фолдер кај што е инсталирана играта
го инсталираше тоа Social Club v1.1.5.6 Setup.exe?
исклучен тотално антивирус?
дали ја пушташ играта од launcher.exe?
инсталирај го qsfv236x64.exe (прикачен на постов)
GTAV.sfv (прикачен на постов) стави го во главниот фолдер кај што е инсталирана играта и пушти го
почекај и види какви резултати ќе даде, и дали не некои фајлови имаш crc error и слично
Дај ако сакаш постирај ја точната верзија на кракот.
Играта ја инсталирав со вклучен антивирус, инсталирав Social Club, ја пуштам играта од launcher.exe, ми се уклучува интрото и почнува со loading story mode, коа ќе се логирам на Social Club и притискам Еsc да го исклучи, играта ми крашнува.
Да напоменам, играта ја инсталирав 3 ипол, скоро 4 часа, па да не заебам нешто па да треба одново да ја инсталирам.

Ке ја фати на low/minimum со тиња компјутеров dual core e5200 2.50 GHz, графичка gt 430 2 gb, рам 4 гига, неможам да ја проверам на нет нешто имам проблеми со Java

Играва е лудило :D само глупо е со шифриве малце што треба на секое да ги внесуваш, има начин да се снима во именик?

Дај ако сакаш постирај ја точната верзија на кракот.
Не те сфаќам како тоа сакаш да ти ја постирам точната верзија на кракот?
Оди на замунда, пиши grand theft и симни го првото односно crack v2 3DM
Играта ја инсталирав со вклучен антивирус, инсталирав Social Club, ја пуштам играта од launcher.exe, ми се уклучува интрото и почнува со loading story mode, коа ќе се логирам на Social Club и притискам Еsc да го исклучи, играта ми крашнува.
Финтата е што social club не треба ни да го забележиш, нема никаква потреба од кликање escape ниту логирање
нешто немаш направено како што треба
гаси антивирус а пробај и интернет да исклучиш и фајрвол
да не си и дал пристап на gta до private/public networks?
Те молам следен пат реплицирај откако ќе направиш се што ти спомнав во претходниот пост.

Меѓуградско работиш?
Дали се доплаќа за инсталација, кракирање и оптимизирање на играта?
Драјвери менуваш? Дали се доплаќа за clean install?
Тешки мисии поминуваш?

се доплаќа само за хумор.

Дека тоа ми недостасува? :(

јас не го реков тоа. искрено за 1 недела чекање јас лично да не ја купев оригинал ќе си платев и 200 ден да дојде некој до дома да ми ја сними.

јас не го реков тоа. искрено за 1 недела чекање јас лично да не ја купев оригинал ќе си платев и 200 ден да дојде некој до дома да ми ја сними.
И што ако кога пак ќе немаш крак? o_O

Штотуку испробана на лаптоп i3 4005u 3MB Cache, 4gb ram и gForce 820m 2GB графичка... зборам за пиратската верзија... на Low/Medium идеше без проблеми (освен во звукот мали сецкања кои ги приметив на некој моменти..) со најновиот апдејт на драјверите и кракот v2 oд 3DM..

Штотуку испробана на лаптоп i3 4005u 3MB Cache, 4gb ram и gForce 820m 2GB графичка... зборам за пиратската верзија... на Low/Medium идеше без проблеми (освен во звукот мали сецкања кои ги приметив на некој моменти..) со најновиот апдејт на драјверите и кракот v2 oд 3DM..
Иста конфигурација имам, малку охрабрувачко :D. Колку фрејмови ти вади на лоу/медиум и на која резолуција играш?

Иста конфигурација имам, малку охрабрувачко :D. Колку фрејмови ти вади на лоу/медиум и на која резолуција играш?
Па на 1024х768.. незнам точчно фрејмови не тестирав ама солидно ја гура како за оваа конфигурација и јас се изненадив :)

Ке ја фати на low/minimum со тиња компјутеров dual core e5200 2.50 GHz, графичка gt 430 2 gb, рам 4 гига, неможам да ја проверам на нет нешто имам проблеми со Java
da, preoptimizirana e.. low i 1200 rezolcija ke ja vozis bez problem

Пошо глеам дека едно 10 страни се со прашања дали ќе ја пушти играта на одредена конфигурација, може некој да ми каже дали има стримови со Heists .. ?

Чисто ме интересира како се одвива сето тоа ..

Текстурите ја дупат работата...
На High, има frame-drop на 30. Може ли да се смене нешто, а да не ги користам Normal пошо изгледа као last-gen.

На GTX 660ка сам btw. 2GB.

Ќе работи ли и како на конфигурацијава: ?
CPU: Intel(R) Core(TM) i5-4440 CPU @ 3.10GHz
RAM: 8GB
Graphics: NVIDIA GeForce GT 630

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom