.Sky.
Заменик министер без титула
- Член од
- 15 февруари 2013
- Мислења
- 6.857
- Поени од реакции
- 7.241
- Локација
- На Венера
- Веб-сајт
- www.facebook.com
Колку души ја имаат купено од тука? дај да се собереме да играме онлајн 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Искочи крак и апдејт за 8.1, ја инсталирав пред 1 саат до сега поиграв малце перверзии е.
пс. Нека пише некој ако сака инвајт за ип торентс.
Исто и кај мене почна со 800 кбпс и се на 5-10 а уште 15 гб ми останаа ќе биде ајдеКако ви иде симнувањето од замунда? Кај мене таман ќе крене брзина и за некое време одма паѓа на 50-60 кбпс... :/ Тешко дека ќе ја симнам деновиве, а баш ми се играше викендов...
Без секирање, ќе можеш да ја плешеш GTA V. Глеј го другарчево, ја вози на 1440x900, со прилично добри сетинзи, исто така со 4GB RAM и постар Q9300, кој би требало да е тука некаде со твојот. Јесда му оди на некои места со помалце од 30фпс (и снима плус), ама има уклучено и x4 MSAA, наместо тоа уклучи FXAA и исклучи го MSAA.Другари на i3 - 4150 на 3.5 GHz, 4 GB рам и графичка GTX 650 ќе ја игра ли играва ?
Процесорот и графичката мислам дека ми се добри ама рамов малце ме загрижува.
Меѓуградско работиш?кој сака да му ја префрлам GTA 5 кракната, доаѓам кај вас со хард диск, го уштекувам, се префрла за максимум 20 минути и си идам. 150 денари по човек.
па v2 го стави?Мене ми крашнува кога ми се логира акаунтот во Social Club.Дечки ако некој има крак за вин 8/8.1 што работи нека ми прати по ПП.
па в2 го имам, тој од 390 мбпа v2 го стави?
оди на кик ес и види коментари, сидери, гласови... и на замунда го има
аманте со тоа пп 2015 сме у пм
Има друг на замунда 400 и нешто мб епа в2 го имам, тој од 390 мб
најверојатно ги немаш ставено како што треба апдејтот и кракотпа в2 го имам, тој од 390 мб