Grand Theft Auto V

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Колку души ја имаат купено од тука? дај да се собереме да играме онлајн :D

Како ви иде симнувањето од замунда? Кај мене таман ќе крене брзина и за некое време одма паѓа на 50-60 кбпс... :/ Тешко дека ќе ја симнам деновиве, а баш ми се играше викендов...

Како ви иде симнувањето од замунда? Кај мене таман ќе крене брзина и за некое време одма паѓа на 50-60 кбпс... :/ Тешко дека ќе ја симнам деновиве, а баш ми се играше викендов...
Исто и кај мене почна со 800 кбпс и се на 5-10 а уште 15 гб ми останаа ќе биде ајде

Не го гасете торентот никако. Не лимитирајте аплоуд или барем лимитирајте го разумно и бидете трпеливи.

Другари на i3 - 4150 на 3.5 GHz, 4 GB рам и графичка GTX 650 ќе ја игра ли играва ?
Процесорот и графичката мислам дека ми се добри ама рамов малце ме загрижува.
Без секирање, ќе можеш да ја плешеш GTA V. Глеј го другарчево, ја вози на 1440x900, со прилично добри сетинзи, исто така со 4GB RAM и постар Q9300, кој би требало да е тука некаде со твојот. Јесда му оди на некои места со помалце од 30фпс (и снима плус), ама има уклучено и x4 MSAA, наместо тоа уклучи FXAA и исклучи го MSAA.

• Intel Core i7-4710HQ
  • 8 GB RAM
  • 1000 GB HDD
  • nVidia GTCX 860M - 4GB

Има минимум каде што пишува, погоре е мојата конфигурација на лаптоп на кој ќе ја играм гта 5, се надевам ќе ми извади бар 50 fps за снимање :sneaky:

кој сака да му ја префрлам GTA 5 кракната, доаѓам кај вас со хард диск, го уштекувам, се префрла за максимум 20 минути и си идам. 150 денари по човек.

кој сака да му ја префрлам GTA 5 кракната, доаѓам кај вас со хард диск, го уштекувам, се префрла за максимум 20 минути и си идам. 150 денари по човек.
Меѓуградско работиш?
Дали се доплаќа за инсталација, кракирање и оптимизирање на играта?
Драјвери менуваш? Дали се доплаќа за clean install?
Тешки мисии поминуваш?

Мене ми крашнува кога ми се логира акаунтот во Social Club.:mad: Дечки ако некој има крак за вин 8/8.1 што работи нека ми прати по ПП.

Мене ми крашнува кога ми се логира акаунтот во Social Club.:mad: Дечки ако некој има крак за вин 8/8.1 што работи нека ми прати по ПП.
па v2 го стави?
оди на кик ес и види коментари, сидери, гласови... и на замунда го има
аманте со тоа пп 2015 сме у пм

па в2 го имам, тој од 390 мб
најверојатно ги немаш ставено како што треба апдејтот и кракот
содржината од папката crack стави ја во главниот фолдер кај што е инсталирана играта
содржината од папката update стави ја во главниот фолдер кај што е инсталирана играта
го инсталираше тоа Social Club v1.1.5.6 Setup.exe?
исклучен тотално антивирус?
дали ја пушташ играта од launcher.exe?
инсталирај го qsfv236x64.exe (прикачен на постов)
GTAV.sfv (прикачен на постов) стави го во главниот фолдер кај што е инсталирана играта и пушти го
почекај и види какви резултати ќе даде, и дали не некои фајлови имаш crc error и слично

Attachments

• sfv.zip
    sfv.zip
    178,6 KB · Прегледи: 16

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom