Grand Theft Auto V

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Rockstar се ебани генијалци со тоа Director's Mode. Кој го направил тоа нека му се позлатат рацете.
DAT ASS
77NaLHN.gif
А и SelfRadio. Мислам дека со овие две работи Rockstar се посраа врз конзолите.
fcCCcrz.jpg

:cuc: Неам зборови. Само пошо е пиратска неможам онлајн да ја играам. Ама нека, ќе му дојде и на тоа време.

Ја инсталирав и ми вели out of range има некако да се среди резолуција без да се влези во игра?

Ја инсталирав и ми вели out of range има некако да се среди резолуција без да се влези во игра?
Можит.
C:\Users\%USERNAME%\Documents\Rockstar Games\GTA V
Тражи settings.xml
Под <video>
<ScreenWidth value="1920" />
<ScreenHeight value="1080" />

стај ги кои ти одговара.

Ајде друштво некој на ПП ако сака нека ми пушти линкови и од играта и од кракот :D

Крак за Вин 8/8.1. Го најдов по коментарите на замунда, сеуште не сум го тестирал.

да прашам вас вие што имате AMD графички дали им правите апдејт? бидејќи јас откако го имам инсталирано драјверот никако немам направено апдејт на графичката. На работа што ми се сите компјутери ми имаат nvidia и на нив често има правам апдејт ама до сега на AMD им немам направено.

П.С Ја купив gta 5 :oeoeoe: и прашувам за апдејт за графичка бидејќи сакам да ја вртам од утре :zloo:

Јас направив, и за ГТА е одличен, но ако пуштам видео преку КМплеер конкретно, video driver stopped working итн итн.

Јас направив, и за ГТА е одличен, но ако пуштам видео преку КМплеер конкретно, video driver stopped working итн итн.
Во ред ама јас врска немам од кај да направам ако можеш линкче да ми пратиш...

Во ред ама јас врска немам од кај да направам ако можеш линкче да ми пратиш...
значи оди на amd drivers, одбери desktop graphics, одбери си ја графичката, одбери оперативен систем и ќе ти дае бета драјвер
без разлика, мислам истиот е, еве пробај
за 64 битен windows 7

Луѓе, знае ли некој дали ја има кај нас (CD - оригиналка) или кога ќе ја донесат?

Другари на i3 - 4150 на 3.5 GHz, 4 GB рам и графичка GTX 650 ќе ја игра ли играва ?
Процесорот и графичката мислам дека ми се добри ама рамов малце ме загрижува.

Искочи крак и апдејт за 8.1, ја инсталирав пред 1 саат до сега поиграв малце перверзии е.

пс. Нека пише некој ако сака инвајт за ип торентс.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom