Grand Theft Auto V

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе работи ли и како на конфигурацијава: ?
CPU: Intel(R) Core(TM) i5-4440 CPU @ 3.10GHz
RAM: 8GB
Graphics: NVIDIA GeForce GT 630
Би требало графичката ти е ептен тиња онаа на процесорот е поарна ова е амц конфигурација ?

Sent from my SM-N910F

Би требало графичката ти е ептен тиња онаа на процесорот е поарна ова е амц конфигурација ?

Sent from my SM-N910F

Анхоч конфигурација. Иначе да, и јас за графичката се мислев. Другото се се совпаѓа со reccomended speccifications.

Анхоч конфигурација. Иначе да, и јас за графичката се мислев. Другото се се совпаѓа со reccomended speccifications.
Мислам дека ке ја врти безпроблем на послаби синтези ке наместиш, башка играва е толку добро оптимизирана што е чудо што работи и на тиња графички

Sent from my SM-N910F

Мислам дека ке ја врти безпроблем на послаби синтези ке наместиш, башка играва е толку добро оптимизирана што е чудо што работи и на тиња графички

Sent from my SM-N910F

Ок, фала.

Пошо глеам дека едно 10 страни се со прашања дали ќе ја пушти играта на одредена конфигурација, може некој да ми каже дали има стримови со Heists .. ?

Чисто ме интересира како се одвива сето тоа ..
Имаш на твич.тв бордкастери колку сакаш. Ако од пц не најдеш стрим од пс4 еден куп ги има.

Ja симнав од замунда 3дм верзијата.Се надевам нема да бидам разочаран,мада толкав хајп имаше околу играва што сеа се испод совршенство би било разочарување
пс Многу трае инсталацијава некако бе...

Повелете деца, миење очи за сите кои сеуште не сте почнале да ја играте GTA V.

g9Wtm0N.png

hHVXL2r.png

nHldKHa.png

OJWbTIL.png

hscZpSw.png

4u1S6hi.png

XSywyu7.png

vVwLTuS.png

qXUbiEw.png

FdOPuaI.png

96Vx8wr.png

bgorkQY.png

ivlMrgB.png

FzkRtMF.png

IixF787.png

RT02y36.png

lFxGokg.png

H2vTzZs.png

Сега ми е јасно зашто на Рокстар им требаше неколку години за да ја издадат на PC ... разликата е огромна :)

Шо е ова MSAA? Само то ми е Off, ако го наместам x2 долу десно во чошо ко во облик на коцка се познава ко crash да има, ако го зголемам x4 или х8 поизразито станува.

Пуштиа ново update.
What's New:

Game updated to Update 2
Social Club has been updated to 1.1.5.8

Note:

Previous Update is not needed for this.
This should fix some problems the users were having with the game, although not 100% fixed yet.

Последно уредено:
Шо е ова MSAA? Само то ми е Off, ако го наместам x2 долу десно во чошо ко во облик на коцка се познава ко crash да има, ако го зголемам x4 или х8 поизразито станува.

АМД графичка имаш, така?
Исклучи Post FX, ако сакаш со MSAA да играш. Ова е еден од решенијата, кој јас го употребувам.
Помалце блур има со исклучено post fx; а блурот ми е најгрдо нешто у игриве.

Дечки за 8.1, од оригиналниот исо фајл само играта се инсталира а другото од в2 кракот така ли?

Ја игра ли некој на р9 290 и и5 хасвел?Ако да какви сетинзи да наместам за да биде идеално?На дифолт некако ми е слаб квалитетот на графиката:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom