Grand Theft Auto V

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Hmm.. Твитнато, но набрзо и избришано. Можни PS3 оригинални копии. Т.е. кавери.

Иначе играва сигурно излага за PS3 и Xbox360. На 11 октомври било претставено првото демо, што значи било играно на некоја од овие конзоли, пошо нели уште не се излезени нивните наследници што значи дека нема логика играва да излага за новите.

2012-10-30-gta-v.jpg

Hmm.. Твитнато, но набрзо и избришано. Можни PS3 оригинални копии. Т.е. кавери.

Иначе играва сигурно излага за PS3 и Xbox360. На 11 октомври било претставено првото демо, што значи било играно на некоја од овие конзоли, пошо нели уште не се излезени нивните наследници што значи дека нема логика играва да излага за новите.

2012-10-30-gta-v.jpg

Баш сеа ги видов на gtaforums, екстра се, и дефинитивно мислам дека нема да биде само Лос Сантос градот ( иако рокстар кажаа така).

Баш сеа ги видов на gtaforums, екстра се, и дефинитивно мислам дека нема да биде само Лос Сантос градот ( иако рокстар кажаа така).

Мислам дека кажаа ќе биде Лос Сантос и неговата околина. Ќе му дојде ЛА со околината, планини, „села“ и сл. Сигурно нема да биде како 4-кава, само Њу Јорк и ништо друго.

Изгледа е потврдена за PS3 и Xbox360, со можност за pre-order од 5 ноември. За ПЦ нема никаква потврда. Да не напраат ко со 4-ката, со молења кон нив па да ја пуштат после 6 месеци со никаква оптимизација.

take2games.com

Grand Theft Auto V takes place in a re-imagined, present-day Southern California in the largest and most thriving game-world we have ever created set in the sprawling city of Los Santos and for miles beyond – from the tops of the mountains to the depths of the ocean.

Ќе биде само еден град: Лос Сантос, и пределот што е измеѓу Лос Сантос и Сан Фиеро, тоа се гледа и на трејлерот.

Hey guys, glad to see so much enthusiasm about the release announcement. For those asking about the PC platform, we're currently focused on the Xbox 360 and PS3 versions of the game and don't have any details to share about a PC version at this time. Anyone that continues to spam the comments section will have their commenting privileges suspended.

Ништо, до пролет ќе заработам пари за една конзола, и ич не се замарам.

АБЕ ДОБРО РАЗБРАВ; ГТА 5 ЌЕ ЈА НЕМА ЗА PC?????!!!!!!

Нема никакви најави сега за сега. Фокусирани се на конзолашката верзија и поради тоа не сакаат да даваат никакви детали околу PC верзија.
Секогаш предност имала верзијата за конзоли, но ПЦ верзијата доаѓала покасно и била малку подобра од конзолашката. Помалку багови, подобра графика и сл.

АБЕ ДОБРО РАЗБРАВ; ГТА 5 ЌЕ ЈА НЕМА ЗА PC?????!!!!!!

Сигурно ќе ја има, ама ќе излезе неколку месеци покасно, исто како и со претходниве делови што беше.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom