Grand Theft Auto V

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
We announced our new cover back on October 11, and today we can share with you the release schedule for our December issue featuring Grand Theft Auto V.
In the morning of November 8, we will reveal the cover art and give you a break down of the issue (hint: the story is huge - over 18 pages in print - and full of details and screens we can't wait to share). Then, in the afternoon (US Central time) we will release the digital edition of Game Informer to iPad, 10-inch Android devices, and PC/Mac. Print issues will already be in the mail and should arrive to subscribers in the weeks that follow. Newsstand is November 16.

Gameinformer

gta-v-pre-order-now.jpg

PC? Јас не гледам или....:confused:
Се чека потврда или деманд:)

gta-5-poster.jpg

Ќе чекаме како за четворката 5-6 месеци после конзоли изгледа. :confused:

И после уште едно 2-3 месеца ќе се заебааме со пачови, кракови и слаба оптимизација :confused:
А иначе и за Сан Андреас така беше исто за ПЦ гејмерите, не само за четворката..

Сликиве од која страна се?

На логото е страната пишана, т.е. форум. Беа ставени во статија на една страна, а сеа дали се легитимни, не знам.
Затоа пишав се чека потврда или деманд од креаторите на играва.

И после уште едно 2-3 месеца ќе се заебааме со пачови, кракови и слаба оптимизација :confused:
А иначе и за Сан Андреас така беше исто за ПЦ гејмерите, не само за четворката..
За Сан Андреас не знам, тогаш бев 11 години и не дремев по интернет да гледам шо се случва. :P
А за четворката се отепав чекање.

Ај барем да имаше причина зошто чекаме...ама како шо велиш ти, ако 5 месеци каснат, ќе извадат неоптимизирана игра и ќе треба да се изначекаме за да средат се како што треба.

Играва сигурно ке искочи во првата половина на 2013,најверојатно 20 и некој мај.:)

Ако каснат подолг период, тогаш ќе ја портаат од конзоли за ПЦ. Така направија со 4-ката, и имаше замарања. Исто беше и со EFLC. Нека ги пуштат заедно и готово, или како со МП3 нека биде, 1 месец најмногу.

За Сан Андреас не знам, тогаш бев 11 години и не дремев по интернет да гледам шо се случва. :P
А за четворката се отепав чекање.

Ај барем да имаше причина зошто чекаме...ама како шо велиш ти, ако 5 месеци каснат, ќе извадат неоптимизирана игра и ќе треба да се изначекаме за да средат се како што треба.

Хах да, и ја не дремев на нет, али знам пошто другар ми на PS 2 веќе ја имаше свртено, а јас дури тогаш ја купив за PC.

На логото е страната пишана, т.е. форум. Беа ставени во статија на една страна, а сеа дали се легитимни, не знам.
Затоа пишав се чека потврда или деманд од креаторите на играва.

На IGN виде? Тамo не ни спомнуваат за PC нешто:

It's also worth pointing out that the only system/publisher logos on the poster are for Xbox 360 and PlayStation 3. It appears as though - for now - there are no plans for Wii U.

http://www.ign.com/articles/2012/10/27/gta-v-coming-spring-2013

Играва сигурно ке искочи во првата половина на 2013,најверојатно 20 и некој мај.:)

МОжно е и до 31 март да излезе. Тогаш им завршува оваа фискална година и ако сакаат да направат пари во неа, ќе ја пуштат најкасно до тогаш. Ако не ги интересира во кога ф. година ќе праат пари, тога може и покасно да ја пуштат.

МОжно е и до 31 март да излезе. Тогаш им завршува оваа фискална година и ако сакаат да направат пари во неа, ќе ја пуштат најкасно до тогаш. Ако не ги интересира во кога ф. година ќе праат пари, тога може и покасно да ја пуштат.
Јас мислам дека во оваа фискална година не им паѓа на памет да ја пуштаат.
Ако планира така да прават, најдобро би било да ја пуштат при крајот на Ноември, кога ќе поминат сите други high profile игри и да се наполнат пари.

Јас мислам дека нема да искочи додека не искочат новите верзии на PlayStation и XBOX. А они ќе ги најават таму накај јули некаде. Моја проценка е дека GTA V ќе искочи октомври/ноември

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom