Grand Theft Auto V

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Другарот кој го составуваше компјутерот ми кажа дека можам слободно да ја играм на 1366х768 резолуција со medium/high, кому да верувам сега ?
Како бе вака, уште не се знае кога ќе излезе, а ти сакаш некој од форум да ти каже дали ќе ти работи, уште и детални сетинзи се спомнуваат :D Ни Рокстар не може да ти кажат точно таква работа, кога ќе излезе ќе знаеш, за сега на никој да не му веруваш :D

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.022
Поени од реакции
637
Декемврискиот број на Гејминформер, ќе ја има ГТА 5 за кавер.

Andy McNamara@GI_AndyMc
I'm about to make some of my haters very happy.

И веднаш потоа да излезе со следна вест

Andy McNamara@GI_AndyMc
In NYC, about to check out December’s cover game #GTAV pic.twitter.com/001Miuec

Ова го има и на R*.com што значи вистина ќе да е.
И уште нешто.
Играле демо од 5-та, барем така се шпекулира.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Играле демо од 5-та, барем така се шпекулира.
Би требало да има некое демо. Гејмплеј видеа и треилери од него ќе пуштаат кога ќе дојде ред.

Сликата со твитот ја има на http://www.rockstargames.com/newswire, но сеа читам демек ова било лажно.
Не ми се верува дека би се брукале R* вака.

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.022
Поени од реакции
637
Би требало да има некое демо. Гејмплеј видеа и треилери од него ќе пуштаат кога ќе дојде ред.

Сликата со твитот ја има на http://www.rockstargames.com/newswire, но сеа читам демек ова било лажно.
Не ми се верува дека би се брукале R* вака.
Не може да е лажно ако е на страната на Рокстар. Башка и game informer соопштија дека 5-та ке биде во декември на насловна, најверојатно ќе го соопштат името на протагонистот ( или протагонистите, нели има шпекулации дека ќе има повеќе протагонисти) и сигурно ќе направат review на гејмплејот што го виделе..... Едно е сигурно дека играта е завршена или скоро завршена, моја претпоставка на лето идната година ќе ја играме.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Имаше нешто демек некој ги прашал околу играта, дали им дал идеја нешто да стават или сличо, и дел од одговорот бил the game is in the final phase of development бла бла бла.

На 1 ноември ќе се знае каверот за ГТА.

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Многу ја одолговлекоа играва, трејлерот уште од кога го поставија и со тоа ги оставија луѓето во мисли. Али ако се работи за подобрување на играта и ако за тоа им треба време, тогаш слободно, боље нека пројде време за да ја направат супер него веднаш да ја пуштат во продажба за никаде. :)

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Lots of info coming next month. Get ready. For now, enjoy this first official artwork release from Grand Theft Auto V.

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
На табличката се чита "San Andreas". :)

_
Него да прашам, се знае дали играва ќе биде пооптимизирана од 4ката?

Член од
9 април 2008
Мислења
790
Поени од реакции
357
Recomended System Requirements

* Intel ASUS P9x79 DELUXE LGA2011 * Intel Core i7-3820 * MUSHKIN 32 GB DDR3 1600 MHz Radioactive * VGA ASUS 680GTX, 1GB GDDR5 * HDD

Па честитки на мене и на уште десетина во Македонија што ја имаме конфигурацијата

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Recomended System Requirements

* Intel ASUS P9x79 DELUXE LGA2011 * Intel Core i7-3820 * MUSHKIN 32 GB DDR3 1600 MHz Radioactive * VGA ASUS 680GTX, 1GB GDDR5 * HDD

Па честитки на мене и на уште десетина во Македонија што ја имаме конфигурацијата

Ова да се пофалиш што ПЦ имаш? Е па, браво за тебе.
Не знам од каде го откопа ова, или го измисли да се пофалиш, ама освен 12 слики и 1 треилер, за играва друго ништо нема. Се дур R* не пушти официјална вест за SysReq околу играва, секој ќе може да нагаѓа.

Некои нагаѓале со следно, некои со друго, трети со трето. Затоа кога ќе излезе официјално, ќе коментираме.
Minimum Grand Theft Auto V requirements:
Processor: Intel Core 2 Duo 2.6 Ghz or equivalent
Memory/RAM: 2 GB Ram
Video Card: 512MB NVIDIA 7900 or 512MB ATI X1900
Hard Disk Space: 30 – 40 GB
Operating System: Windows XP SP3 or Windows Vista SP1 or Windows 7 SP1

Recommended system requirements:
CPU: Intel Core 2 Quad 3.66GHz or equivalent AMD
RAM: 4 GB
Video Card (GPU): 1GB NVIDIA 8600 or 1 GB ATI
Hard Disk Space: 40 GB free HDD
Operating System: Vista SP 2 or Window 7 SP 1

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.280
Поени од реакции
5.534
Ајдеее на шопинг .. нови компјутери таман сеа новиве игри со појаки графики излегуваат како 1 на 10 ке ни дојде ова :P

Kajgana Shop

На врв Bottom