Grand Theft Auto V

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Доста е добра играва, малку ме нервираат оние мисии со убивање кловнови кога се издрогираш, ама ги прескокнувам, така да во целост е одлично се што смислиле/вклопиле. Споредните мисии се доста добри, некои баш добро те навлечат да помогнеш за да лесно го изедеш стапот:pos: 37%(y)

Шо конфигурација ќе треба за PC преку емулатор да ја пуштам ??:D:D:D

Добрпо бе за тргнување со кола во играва само со R2 може??Мене поприкладно ми е како во претходните делови да тргнувам на Х копчето.Немој да ми кажите дека само со R2 може да се тргнува со кола???
едит:леле абе овие стварно само со R2 наместиле да може да се тргнува со кола.Ова според мене е ептен глуп потег.Која логика бе да се стартува кола на R2?A кочница е R1.Зошто не даваат избор како во четворката(и сите други делови) кој сака да си намести кочница на коцката и тргнување на иксот??

Добрпо бе за тргнување со кола во играва само со R2 може??Мене поприкладно ми е како во претходните делови да тргнувам на Х копчето.Немој да ми кажите дека само со R2 може да се тргнува со кола???
едит:леле абе овие стварно само со R2 наместиле да може да се тргнува со кола.Ова според мене е ептен глуп потег.Која логика бе да се стартува кола на R2?A кочница е R1.Зошто не даваат избор како во четворката(и сите други делови) кој сака да си намести кочница на коцката и тргнување на иксот??

Јас колку што знам на ниедна игра на РЅ3 не може да се мењаат контроли.

Излеа има некои classic controls и custom. Кај другарче кога идеме во опцијата за контроли, ни покажува само слика со објаснување на истите но не ни дава можност да ги менуваме. Исто и за НБА 2К13/14.
Инаку, што се дешава на Х командата ако ја стиснеш додека си во кола?

Секако дека е глупаво што немаш право на избор, но туражата логично и подобро е да биде на Р2. Можда ти не си навикнат, но тоа е така зошто кај ПС3 и х-бокс џестиците Р2 е со потенциометар (така да го наречам), така што колку силно стискаш толку колата брзо или споро иде.

А толку ти е тешко да се навикнеш? R2 е најдобро за гас затоа што можеш да дозираш колку сакаш гас, истото важи и за кочницата која е на L2 а не на R1, на R1 е рачна. Навикни се, ќе видиш колку е подобро, нема никогаш да сакаш да се вратиш на X и коцка.

Имав една мисија кај што можев да бирам дали сакам некоја мини подморница да украдам или некој хеликоптер, одбрав подморница и ја завршив таа мисија, дали можам сега и другата мисија некако да ја играм или мора да се вратам на поранешен сејв па да ја бирам другата опција. Чисто онака да ја пројдам и таа мисија:D

Според она што сум го видел на гтафорумс од народот што постира, викаат ако си одбрал еден начин за одредена мисија, ќе мораш од ново играта за да испробаш другиот.

Имав една мисија кај што можев да бирам дали сакам некоја мини подморница да украдам или некој хеликоптер, одбрав подморница и ја завршив таа мисија, дали можам сега и другата мисија некако да ја играм или мора да се вратам на поранешен сејв па да ја бирам другата опција. Чисто онака да ја пројдам и таа мисија:D
Во мени во гејм имаш риплеј опција.Од како ке ја завршиш мисијата ке те врати пак назад каде што си застанал. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom