HristijanWR10
Bryan Kearney
- Член од
- 11 април 2012
- Мислења
- 10.768
- Поени од реакции
- 20.491
- Локација
- Охрид, Аеродром на вода
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ме интересира кај ќе најдеш емулатор за ПС3?Шо конфигурација ќе треба за PC преку емулатор да ја пуштам ??![]()
Ме интересира кај ќе најдеш емулатор за ПС3?
Добрпо бе за тргнување со кола во играва само со R2 може??Мене поприкладно ми е како во претходните делови да тргнувам на Х копчето.Немој да ми кажите дека само со R2 може да се тргнува со кола???
едит:леле абе овие стварно само со R2 наместиле да може да се тргнува со кола.Ова според мене е ептен глуп потег.Која логика бе да се стартува кола на R2?A кочница е R1.Зошто не даваат избор како во четворката(и сите други делови) кој сака да си намести кочница на коцката и тргнување на иксот??
Не ме разбираш.Јас колку што знам на ниедна игра на РЅ3 не може да се мењаат контроли.
Добрпо бе за тргнување со кола во играва само со R2 може??Мене поприкладно ми е како во претходните делови да тргнувам на Х копчето.Немој да ми кажите дека само со R2 може да се тргнува со кола???
едит:леле абе овие стварно само со R2 наместиле да може да се тргнува со кола.Ова според мене е ептен глуп потег.Која логика бе да се стартува кола на R2?A кочница е R1.Зошто не даваат избор како во четворката(и сите други делови) кој сака да си намести кочница на коцката и тргнување на иксот??
Во мени во гејм имаш риплеј опција.Од како ке ја завршиш мисијата ке те врати пак назад каде што си застанал.Имав една мисија кај што можев да бирам дали сакам некоја мини подморница да украдам или некој хеликоптер, одбрав подморница и ја завршив таа мисија, дали можам сега и другата мисија некако да ја играм или мора да се вратам на поранешен сејв па да ја бирам другата опција. Чисто онака да ја пројдам и таа мисија![]()