Grand Theft Auto V

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе излезе ли воопшто за ПЦ?Има ли бар некаква потврда од рокстар?

Од нив не, ама нонстоп се појавуваат ствари кои укажуваат на постоење на ПЦ верзија.
Колку е вистина, времето ќе каже.

До сега сите ГТА искочиле за ПЦ нема причина зошто не би искочила но треба да помине време малку.

biggest fail so far
tKTumOH.jpg

Dokolku nekoj moze da mi pomogne,ve molam pisete.Znaci vaka,ja igrav gta 5 do 28% na autosave i imav eden bezveze save od 13%.I sea se desava,doagja eden drugar,(daj da ja probam-moment)...mu se uklucil save od 13%,ja dok praev kafe on sejfuval na save-ot od 28% i sea normalno ne mozam da prodolzam od kaj so si bev.E sea vo igrata ima opcija replay missions, i gi ima misiite od 28% ama samo kao misii da gi igras...dali ima spas da ne gi igram istite misii pak ili da go skrsam cd-to.Ako ima nekoe reshenie pishete,odnapred fala :)

Дечки претпостаувам некој сака да ги слушне песните од GTA 5 јас се обидов да ги склопам во една плеј листа 95 % сите песни ги има на плеј листата од играта. Инаку плеј листата ја имате на видеото :)

Добра музика овој пат имаат ставено, доста нови песни. Играм и уживам, на 15-16% сум, моментално играм со Тревор, лудак:pos:ме потсетува на T-Bag од серијата Prison Break:D Играва е закон, не видам никаков проблем при возење коли/мотори/камиони и ред други работи, па не ни знам што ви е тоа аркадно или неаркадно, битно е да е интересна, и тоа многу е интересна. Успеав и прв грабеж да направам и по некоја акција да купам, возев и авион, едно 5-6 пати го рушев пред писта, ама добро е, успеав:D . Е сега, нешто ми е чудно со мапава, ми го прикажува само градов кај што играм со тројцава, веројатно после неколку мисии ќе се отвори целата мапа која како што видовме е огромна?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom