Vlatko_Gjorce
Ѓубре
- Член од
- 17 април 2009
- Мислења
- 2.561
- Поени од реакции
- 2.524
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ингејм се. Ова ми се дешава коа глеам нови игри.Па нека допишаат уште 2-3 статии да фати теман ко раскажена приказната.. Шо мора да ја играме..
Олку да читам за игра, зарем има некоја поента?
Извини, уште не го сфаќам хајпот за до толку..
Сите слики поназад ингејм фотки ли се, или да продолжам да се смеам на беспредметниот хајп?![]()
Let's bounce.
Bounce?...We are bouncing now?
--- надополнето: 16 ноември 2012 во 00:32 ---
Ингејм се. Ова ми се дешава коа глеам нови игри.
![]()
До 2014 ако не сум вработен к*р ќе се подновам.Земајќи ја историјата на гта кај писиата, до 2014та можеби и ќе се подновиш.![]()
Па нека допишаат уште 2-3 статии да фати теман ко раскажена приказната.. Шо мора да ја играме..
Олку да читам за игра, зарем има некоја поента?
Извини, уште не го сфаќам хајпот за до толку..
Сите слики поназад ингејм фотки ли се, или да продолжам да се смеам на беспредметниот хајп?![]()
Затоа што графиката моментално од трејлерот и сликите е од конзолашката верзија. Затоа изгледа срање. Али ваљда ако ја вадат за РС ќе ја појачаат.Играва ќе биде страва само графикава ми делува исто како од четворкава малце исполирана.
Затоа што графиката моментално од трејлерот и сликите е од конзолашката верзија. Затоа изгледа срање. Али ваљда ако ја вадат за РС ќе ја појачаат.
Кога ќе ја извадат ќе биде понеисполирана од четворката.Затоа што графиката моментално од трејлерот и сликите е од конзолашката верзија. Затоа изгледа срање. Али ваљда ако ја вадат за РС ќе ја појачаат.