Grand Theft Auto V

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
rsggtavscreenshot060-tifjpg-19d224.jpg

Па нека допишаат уште 2-3 статии да фати теман ко раскажена приказната.. Шо мора да ја играме..
Олку да читам за игра, зарем има некоја поента?
Извини, уште не го сфаќам хајпот за до толку..
Сите слики поназад ингејм фотки ли се, или да продолжам да се смеам на беспредметниот хајп? :D

Let's bounce.
Bounce?...We are bouncing now?
--- надополнето: 16 ноември 2012 во 00:32 ---
Па нека допишаат уште 2-3 статии да фати теман ко раскажена приказната.. Шо мора да ја играме..
Сите слики поназад ингејм фотки ли се, или да продолжам да се смеам на беспредметниот хајп? :D
Ингејм се. Ова ми се дешава коа глеам нови игри.
30284927.jpg

Let's bounce.
Bounce?...We are bouncing now?
--- надополнето: 16 ноември 2012 во 00:32 ---

Ингејм се. Ова ми се дешава коа глеам нови игри.
30284927.jpg

Земајќи ја историјата на гта кај писиата, до 2014та можеби и ќе се подновиш. :гик:

Па тоа ти се вика маркетинг за играта, што треба да напраат, да кажат ние прајме игра и додека не ја издадат да ќутат? Сите ние фанови на ГТА со нетрпение ги очекуваме сите информации околу играва, а тоа е така и за секоја игра што треба да излезе, сакаш да знаеш се' за неа, а па да не збориме за игриште од калибарот на ГТА.

Играва ќе биде страва само графикава ми делува исто како од четворкава малце исполирана.

Играва ќе биде страва само графикава ми делува исто како од четворкава малце исполирана.
Затоа што графиката моментално од трејлерот и сликите е од конзолашката верзија. Затоа изгледа срање. Али ваљда ако ја вадат за РС ќе ја појачаат.

Затоа што графиката моментално од трејлерот и сликите е од конзолашката верзија. Затоа изгледа срање. Али ваљда ако ја вадат за РС ќе ја појачаат.

Па затоа викам оти имам конзола.

Кога ќе ја извадат ќе биде понеисполирана од четворката. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom