- Член од
- 19 септември 2010
- Мислења
- 121
- Поени од реакции
- 7
прашувам дали ке може да ја играм, ако знаеш одговори ако не терај работаова го пиша колку да се пофалиш каков лаптоп имаш ??
прашувам дали ке може да ја играм, ако знаеш одговори ако не терај работаова го пиша колку да се пофалиш каков лаптоп имаш ??
па никој не го знае одговорот. Уште нема никакви информации за играта освен еден трејлер од 4 минути.прашувам дали ке може да ја играм, ако знаеш одговори ако не терај работа
Bitch please! Im still playing GTA SAСега кога го гледам Треилерот на Гта Сан Андреас се смеам а порано се пред 10 години се дивев
1.Grand Theft Auto San Andreas fans will be pleased to learn that Officer Eddie Pulaski and Officer Frank Tenpenny will both make appearances in GTA 5, though the context is unconfirmed at this time.---------- I dvajcata se ubieni od CJ vo san andreas taka da nisto od ova.Тука има некои шпекулации околу играва. Да не копирам се, еве ви линкче да прочитате што како.
Колку ќе има вистина или ништо од напишаното, останува да видиме.
А кога, и тоа останува да видиме
1. Знам за ова и не ми се веруе дека ќе напраат таква глупост, но пишуеше дека можеби би се појавиле и како FlashBack, како се ќавање(ваљда така ќе му дојде).1.Grand Theft Auto San Andreas fans will be pleased to learn that Officer Eddie Pulaski and Officer Frank Tenpenny will both make appearances in GTA 5, though the context is unconfirmed at this time.---------- I dvajcata se ubieni od CJ vo san andreas taka da nisto od ova.
2.True Crime e serijal slicen na GTA i vo true crime glavniot lik e policaec. Rockstar gi ismevase ACTIVISION i TRUE CRIME radi nivnite kopiranja od gta i toa go imaat staveno duri vo GTA SAN ANDREAS. Taka da deka vo GTA V ke se igra so policaec i slicno NEMA SANSI.
Vo ponedelnik iskaca za xbox, taka da racunaj uste utre ke ja ima na zamunda.луѓе да не знае некој за кога се планира на хбох ?
Не, не грешка си, во среда искачаVo ponedelnik iskaca za xbox, taka da racunaj uste utre ke ja ima na zamunda.