Grand Theft Auto V

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Имав поголеми очекувања за играва гледам ќе биде само во ЛА и околните места можеа барем и Лас Вегас да го вметнат нешто слично како Сан Андреас за да не биде монотоно или па да идеа на скроз други локации. Иначе графиката ќе биде луда тука нема збор.

прашувам дали ке може да ја играм, ако знаеш одговори ако не терај работа
па никој не го знае одговорот. Уште нема никакви информации за играта освен еден трејлер од 4 минути.

Сега кога го гледам Треилерот на Гта Сан Андреас се смеам а порано се пред 10 години се дивев :)
Bitch please! Im still playing GTA SA :pos:

Освен да се дивам на играва гледајки клипчиња на јутуб друго ништо нема да можам да правам :(

Is Ned Luke the voice of the GTA V protagonist?

Is Ned Luke the voice of the narrator (and assumed protagonist) in the Grand Theft Auto V trailer?

gta-v-ned-luke-protagonist.jpg
Ned Luke (left) and the assumed protagonist (right) shown in last week's GTA 5 trailer.
...not to mention sound similar.
What do you think?

Тука има некои шпекулации околу играва. Да не копирам се, еве ви линкче да прочитате што како.
Колку ќе има вистина или ништо од напишаното, останува да видиме.
А кога, и тоа останува да видиме:icon_lol:

Тука има некои шпекулации околу играва. Да не копирам се, еве ви линкче да прочитате што како.
Колку ќе има вистина или ништо од напишаното, останува да видиме.
А кога, и тоа останува да видиме:icon_lol:
1.Grand Theft Auto San Andreas fans will be pleased to learn that Officer Eddie Pulaski and Officer Frank Tenpenny will both make appearances in GTA 5, though the context is unconfirmed at this time.---------- I dvajcata se ubieni od CJ vo san andreas taka da nisto od ova.

2.True Crime e serijal slicen na GTA i vo true crime glavniot lik e policaec. Rockstar gi ismevase ACTIVISION i TRUE CRIME radi nivnite kopiranja od gta i toa go imaat staveno duri vo GTA SAN ANDREAS. Taka da deka vo GTA V ke se igra so policaec i slicno NEMA SANSI.

1.Grand Theft Auto San Andreas fans will be pleased to learn that Officer Eddie Pulaski and Officer Frank Tenpenny will both make appearances in GTA 5, though the context is unconfirmed at this time.---------- I dvajcata se ubieni od CJ vo san andreas taka da nisto od ova.

2.True Crime e serijal slicen na GTA i vo true crime glavniot lik e policaec. Rockstar gi ismevase ACTIVISION i TRUE CRIME radi nivnite kopiranja od gta i toa go imaat staveno duri vo GTA SAN ANDREAS. Taka da deka vo GTA V ke se igra so policaec i slicno NEMA SANSI.

1. Знам за ова и не ми се веруе дека ќе напраат таква глупост, но пишуеше дека можеби би се појавиле и како FlashBack, како се ќавање(ваљда така ќе му дојде).

2. Не сум ја играл TC и неам појма каква е или што се дешава истата.

Што ке бара бе.Core i7 na 5GHz,8 gb RAM,3 gb Graphic,i 50 gb нa HDD?

Engine-от е ист, можеби со минимални подобрувања, што значи дека нема да бара ПЦ од 1к евреИ. Поради ова можеби ќе бара малце појако од тоа што го барање 4-ката.

луѓе да не знае некој за кога се планира на хбох ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom