Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

. И така ги обожавам грото ДЦ негативци/ одметници/ анти-херои, па вторава сезона дојде како ќец на десет. Пингвинот посебно, лудница е актерот како го тера ликот. Многу моќно. Кул е и што го флипнаа Ридлерот уште од сега 

.. Тоа е плукање во фаца на стриповите (па и филмовите) во кои што ''Catwoman лекција-1'' е дека тие двајца органски не можат да се поднесат, а башка и ДЦ неодамна извадија одличен арк за нив, како влегуваат во војна. Ова ми е косење со здрав разум и ме иритира најмногу.
. Јас ја гледав како Харли Квин во Готам откако флипна иии ќе изгуби серијава на квалитет ако се отарасат од неа. Патем и глумицата беше добра ..

"Following an encounter with a monster from Indian Hill, Ivy Pepper finds herself reborn, and one step closer to the DC villain she is destined to become: Poison Ivy. Now a 19-year-old woman who’s harnessed the full power of her charms, she sets her sights on Bruce Wayne (David Mazouz).
кон стриповите. Таму е добро познато дека Ајви подлежи и манипулира со ''посебни'' природни закони, бидејќи е во контакт со Green Force-от. Јас сум задоволен од веста дека Ајви конечно ќе ја видиме во право издание. Уште подобро што е со ривемп на ликот, глумицата им е одбрана 5ка нема шо. До сега беше повуци-потегни работата со помалото девојче ..
Малечкото девојче што до сега ја играше ич не ми се бендисуваше. Освен во првата епизода кога го убија татко и, секоја друга сцена со неа ми изгледаше непотребна. Ќе видиме што ќе испадне од целата работа. Малце ме плаши што ептен ќе внесат supernatural елементи, се надевам нема да ја израсипат серијата...