Gotham

• Креатор на темата Креатор на темата Hurin
  • Време на започнување Време на започнување
Не се знај, си тизаат разни ситуации и ориџин стории од разни изданија на стрипови.
Тој ми имаше фаца за Џокер некако шо знам. Исто и типов со руски акцент or whatever е таман за Бејн иако може никад нема да доживее настап ко Бејн во Готам.
Многу ми се допаѓа серијава затоа што изобилува со интересни ликови и се повеќе и повеќе ми се допаѓа, очекував многу по cheesy ствари и тек на серијава, ама засега се движи одлично и ме изненади позитивно. Не ја рангирам премногу високо ама дефинитивно ми ги надмина очекувањата и сум задоволен до сега.

Добра е серијава, али после филмовите на нолан бетмен вил невер би д сејм

Тој ми имаше фаца за Џокер некако шо знам. Исто и типов со руски акцент or whatever е таман за Бејн иако може никад нема да доживее настап ко Бејн во Готам.
Многу ми се допаѓа серијава затоа што изобилува со интересни ликови и се повеќе и повеќе ми се допаѓа, очекував многу по cheesy ствари и тек на серијава, ама засега се движи одлично и ме изненади позитивно. Не ја рангирам премногу високо ама дефинитивно ми ги надмина очекувањата и сум задоволен до сега.

Епа то е од the killing joke, таму бил стенд ап комичар пред да му се спојат жичките. :D

A Бејн чекај некој со шпански акцент.

Не е спојлер, теорија е шо се врти по нетов, ако сакате читнете.
Има една теорија по нетов дека Пингвинот всушност ќе излезе дека е Џокерот...
Што е Лорд Бејлиш во ГоТ, тоа е Фиш Муни во Готам:cuc:

Пингвинов ми е омилен лик после Ти Бег од Призн Брејк, од епизода во епизода се "попсихопатска" фаца станува :) иначе планирам пак да ја изглеам Призн Брејк заради Ти Бег :)

Пингвинов ми е омилен лик после Ти Бег од Призн Брејк, од епизода во епизода се "попсихопатска" фаца станува :) иначе планирам пак да ја изглеам Призн Брејк заради Ти Бег :)
Ти бег :cuc::cuc:

Не е спојлер, теорија е шо се врти по нетов, ако сакате читнете.
Има една теорија по нетов дека Пингвинот всушност ќе излезе дека е Џокерот...
Што е Лорд Бејлиш во ГоТ, тоа е Фиш Муни во Готам:cuc:

Остај бе тоа мајтап си играат. Прееска и јас го прочитав тоа на фејсбук објавено од странска страница.

Остај бе тоа мајтап си играат. Прееска и јас го прочитав тоа на фејсбук објавено од странска страница.
Јас само сликата ја видов и насловот, ме мрзеше да читам, ама онака ќе биде мајндфак, а си личат...

И на крај ко во The Usual Suspects даваат кадар од нозете кај што куца, па полека се исправа и почнува да оди нормално, камерата оди нагоре и фокусира на фацата негова цела нашминкана неправилно, лузни до уво, косата пуштена долга и исфарбана и се пули во камерата психопатски и вика: Why so serious?
Credits roll...

Now that's a series finale.

Лошо, многу лошо. Актерска екипа никаква, сценарио 0, клише до клише. Клише everywhere. Серијава нема никаква поента FOX ебат во здрав мозок. Никаква допирна точка со Бетмен митологијата освен тоа што ги изнатрупале сите негативци без идеја. Ова стварно може да му се свиѓа само на некој што вчера дознал кој е Бетмен и што никад не фатил стрип во рака.

Што знам, не е лоша. Јас немам прочитано ниту еден стрип од суперхероиве и не ни планирам да читам. Поголемиот дел од луѓето се во просек како мене а ТВ е наменето за секој што би значело дека се опфаќа поголем дел од публиката вака. Ми сметаат некои работи како на пример што се фокусира многу на Брус ака идниот Бетмен и многу ми се рандом ликовите како на пример мораше ли Селина да ја стават? Или Нигма. Во секој случај океј ми изгледа серијава.

Добра лајтерица за тепање време. Би сакал само да не почнува секоја епизода како CSI.

Од ликовите Harvey ми е најинтересен, само му го расипуваат денот. :( Fish Moony е исто интересен лик.

Девојчево што ја глуми catwoman е можеби најпогоден лик од суперхероите што ги знаеме, малце одзема внимание раздалеченоста на нејзините очи ама по неколку епизоди се навикнав. Можеби ја одбрале поради што малку наликува на Мишел Фајфер, оригиналната catwoman?

Интересна е за следење дефинитивно но не би гледал повеќе од 2 сезони.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom