А Џокерот кој ќе биде, оној со балонтие?
Не се знај, си тизаат разни ситуации и ориџин стории од разни изданија на стрипови.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А Џокерот кој ќе биде, оној со балонтие?
Тој ми имаше фаца за Џокер некако шо знам. Исто и типов со руски акцент or whatever е таман за Бејн иако може никад нема да доживее настап ко Бејн во Готам.Не се знај, си тизаат разни ситуации и ориџин стории од разни изданија на стрипови.
Тој ми имаше фаца за Џокер некако шо знам. Исто и типов со руски акцент or whatever е таман за Бејн иако може никад нема да доживее настап ко Бејн во Готам.
Многу ми се допаѓа серијава затоа што изобилува со интересни ликови и се повеќе и повеќе ми се допаѓа, очекував многу по cheesy ствари и тек на серијава, ама засега се движи одлично и ме изненади позитивно. Не ја рангирам премногу високо ама дефинитивно ми ги надмина очекувањата и сум задоволен до сега.
Ти бегПингвинов ми е омилен лик после Ти Бег од Призн Брејк, од епизода во епизода се "попсихопатска" фаца стануваиначе планирам пак да ја изглеам Призн Брејк заради Ти Бег
![]()
Не е спојлер, теорија е шо се врти по нетов, ако сакате читнете.
Што е Лорд Бејлиш во ГоТ, тоа е Фиш Муни во ГотамИма една теорија по нетов дека Пингвинот всушност ќе излезе дека е Џокерот...![]()
Јас само сликата ја видов и насловот, ме мрзеше да читам, ама онака ќе биде мајндфак, а си личат...Остај бе тоа мајтап си играат. Прееска и јас го прочитав тоа на фејсбук објавено од странска страница.