Gotham

• Креатор на темата Креатор на темата Hurin
  • Време на започнување Време на започнување
Tаа плавата во барон на Муни, во позадина шо беше, можжно е да е Харли Квин. :cautious:

Баш ми е ок за онака опуштено гледање, без замарање. Arrow и така престанав да гледам, па ќе пополни место оваа таман.

Арна епизодата. Ама ти ебам платениот професионален убиец со .... како и да се вика онаа глупост е ... глупо.

А од кај треба да излезе Харви Дент?
Син на Харви Булок да не биде?

gotham ми е поми за нешто мрачно ( тим бартон рулз ) , a овој gotham е прикажан во лајт верзија и тоа е она што не ми се допаѓа. Енивеј Пингвинот од сите има најдобра глума :D

Како шо и претпоставував. Me doesn't like it.

Го гледав пилотот, и е таков шмугав и воден, па не ни планирам да ја продолжам.

OК е серијава. Негативно ми е пребрзото сценарио што ја прави серијата на моменти несериозна исто така и глумата поради таквото дејство a и кастингот не е најквалитетен. Визуелно како е изработен Готам ми се свиѓа ептен. Клише и глупи моменти има доста но си има и добри моменти. Све на све солидна серија за пратење и таква ќе си остане нема да биде којзнае што. Фиш Муни и Пингвинот се најаки.
Тој донот ривалот на Фалконе е многу несериозен :ROFLMAO:

Дада, озбилно оној Марони никако неможам да го сфатам сериозно, дури нема ни мафијашка фаца. Уште еден пример колку е само кастингот утнат за серијава. Со исклучок на Фиш Муни и Пингвин кои се одлични засега.

Ете и Бејн го тизнаја. @Hurin

Оваа ќе да беше најдобра епизода досега, солидно, се јади некако досега.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom