Горан Пандев

• Креатор на темата Креатор на темата pinky**
  • Време на започнување Време на започнување
Фала богу дека ме боли повеќе за Лацио, ја за Лацио навивам не за Пандев, играчите доаѓаат и си одат, заминале од Лацио играчи што биле 200 пати поквалитетни и поталентирани од Пандев па не дигнале олку прашина ко него, затоа сум изиритиран од неговата постапка. Тој сака да го понижи тимот од кај што еден Неста, Недвед, Верон, Клаудио Лопез, Стам итн. си заминале со почит према клубот, и тоа што тој го направил за нив, а овој сака да го достигне тоа пи**ата Бехрами со најку*винско бегање. Како што реков, да беше Пандев звезда од размери како горенаведените уште во првиот момент кога изјавил дека сака да замине ќе беше дебело платен од Реал или Барса или клуб сличен на нив без ценкање и калкулации.

...Ај не...
Ти како фан на Лацио, можеш ли да ми кажеш дали во Лацио има грчко влијание? Мислам дека едно време беше таква ситуацијата за првотимски статус...
Инаку Лацио треба да сфати дека е 21-ви век, не е робовладетелско општество. На крајот, Босман си постои како опција.

...Ај не...
Ти како фан на Лацио, можеш ли да ми кажеш дали во Лацио има грчко влијание? Мислам дека едно време беше таква ситуацијата за првотимски статус...
Инаку Лацио треба да сфати дека е 21-ви век, не е робовладетелско општество. На крајот, Босман си постои како опција.
Да не должам многу, ти очигледно си се помешал со периодот кога гркот Пападопулос беше тренер во Лацио, кој да, поради тоа што Пандев е македонец не го играше, ама тоа беше пред 4 или 5 години не сум сигурен во моментов.
Интересна теорија морам да признаам, значи грчкото движење во Лацио го направија Пандев главна звезда во тимот изминативе години и истото движење ги избрка него, Ледесма и Де Силвестри летово :smeshko:
Треба да се провери потеклото на Ледесма и Де Силвестри, мора да се и тие македонци :pos2:

Фала богу дека ме боли повеќе за Лацио, ја за Лацио навивам не за Пандев, играчите доаѓаат и си одат, заминале од Лацио играчи што биле 200 пати поквалитетни и поталентирани од Пандев па не дигнале олку прашина ко него, затоа сум изиритиран од неговата постапка. Тој сака да го понижи тимот од кај што еден Неста, Недвед, Верон, Клаудио Лопез, Стам итн. си заминале со почит према клубот, и тоа што тој го направил за нив, а овој сака да го достигне тоа пи**ата Бехрами со најку*винско бегање. Како што реков, да беше Пандев звезда од размери како горенаведените уште во првиот момент кога изјавил дека сака да замине ќе беше дебело платен од Реал или Барса или клуб сличен на нив без ценкање и калкулации.
Пандев немаше да сака да си оди ако беше почитуван од Лотито и ако му беше понудена достојна плата. Никој не е глуп да даде речиси 20.000.000 евра за некој кој наредната сезона можат да го добијат за без пари.

lazio chievo 2-1 haha zverovi se zaratekid masina cruz zver hehe
sea za pandev so e rabotava daj neka si odi vise utre zavrsuva preodniot rok ccc
moze ke go pustat da igra ako ostane protiv juve da gi napunime heh

Утрински преку свои извори дознава дека преговорите за Пандев се водат на ниво на претседатели на Лацио (Клаудио Лотито) и Интер (Масимо Морати). Потврда на ваквата информација можеше да се види и на интернет. Нашите извори тврдат дека Пандев ќе биде дел од размена меѓу Лацио и Интер, а клубот од „Олимпико“ плус ќе добие и пари. Ако се реализираат ваквите најави и Пандев замине во Милано, во Рим се очекува да пристигнат Матераци и Кварезма и некој милион за „небесно-сините“.
Ова го пишува во Утрински... ама некако не ми се верува дека ќе се оствари :toe:
Код:
http://utrinski.com.mk/?ItemID=EAE6184312E85A4DACF23EF1CEFBB75A

Ова го пишува во Утрински... ама некако не ми се верува дека ќе се оствари :toe:
Код:
http://utrinski.com.mk/?ItemID=EAE6184312E85A4DACF23EF1CEFBB75A
Да да.. Кварезма, Матераци + пари, а ако треба и ето ќе биде вклучен во трансферот.

Па нема логика Кварема да биде заменет за Пандев и тоа плус Матераци и кеш.
Не знаат како повеќе да се изглупираат.

Што е следно? Маикон и Цезар+ 40 милиони за Пандев? Нашиве медиуми играат Фудбал Менаџер и тоа некој неквалитетен изгледа...

Логиката ќе ја дознаеме утре, или најдоцна до задутре :)
Интер е силен тим, тешко би се изборил за позиција во стартната постава, ама можел да биде стартер и еден од најдобрите играчи на младинците на Интер, па зошто да не биде и сега во стартната постава, нели? :toe:

Па, се надевам наскоро ќе завршат сите малтретирања и Пандев ќе потпише за некој добар клуб :)

24vjvjr.jpg

35clm5j.jpg

Интер нема потреба од повеќе играчи. Како и да е, има потреба да се ослободи уште од 1-2 играчи. Тоа е добра варијанта зошто Пандев не е скап, со оглед на тоа што има уште 1 година од договорот и ако Лацио не го продаде, губи пари. Исто така, Интер има мал проблем во Јануари кога Ето ќе отсуствува до месец дена поради Африканскиот куп. Затоа, можност има. Но не е многу веројатно.

Она што е проблем со нашиве медиуми е што пласираат информации кои никаде ги нема. Јас буквално никаде не прочитав за размена на Кварезма иако секој ден сум на сите релевантни страници кои пишуваат за трансфери во Италија. Кај нас најчесто од трач.ком цитираат, ама ова ни таму не го видов.

Како и да е, мислам дека од трите клуба кои се во игра (Интер, Фиорентина, Зенит), најдобра опција за него е Фиорентина. Ем ќе биде прва постава, ем ЛШ. Исто би сакал и во Интер да дојде но нема многу веројатност во моментов. Се надевам ќе бидам демантиран :)

Она со Зенит и Русија, не ми се допаѓа...

Fiorentina Have Not Been In Contact For Lazio Star Pandev - Agent

http://goal.com/en/news/10/italy/20...ave-not-been-in-contact-for-lazio-star-pandev

Ова го пишува Goal. Мене ми беше најдостојна оваа варијанта за во Фиорентина, најдобро ќе му беше таму доколку Муту добие казна. Во последниот ден од трансфер рокот знаеле да се случат сензационални трансфери, да се надеваме дека ќе биде така.

абе секако ке оди некаде нема шанси да остани во лацио , а ако остани во лацио автоматски пропаѓа како фудбалер и то је то ....:toe:

Јонуз изјави за Сител дека “мисли“ дека Пандев ќе потпише за некоја голема екипа. Да се надеваме дека ќе е вистина ова :toe:

Ќе потпише за Металург, бар секој ден ќебапи и ракииче во тоше на ќоше...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom