Горан Пандев

• Креатор на темата Креатор на темата pinky**
  • Време на започнување Време на започнување
Ситуацијата со Муту малце е напумпана.Не е така како што се пишува.И да биде суспендиран од Фифа нема да биде одма туку за 2 до 3 месеци изјави неговиот адвокат.Плус ќе има тужба до СУДОТ ЗА ЧОВЕКОВИ ПРАВА.

Иначе Пандев во Фиорентина би се уклопил одлично познавајки го Прандели ќе го стави на позиција која највеќе му лежи и ќе го направи уште поголем играч од што е сега.Уште ако игра со Муту и Џила во први 11 ќе се истакне тродуло и ќе дојде до израз цел негов кавалитет за многу кратко време.Јас типувам за Пандев за клуб како Фиорентна,Атлетико М,Виљареал,Арсенал....не тим од елитата.Само во ваков клуб ќе може да биде стандарден и да напредува,а плус и во Европа би играл константно!!!

Најдобро би било да отиде во Фиорентина , Атлетико Мадрид или Виљареал нема да може да се снајде во Арсенал не е играч за во Премиер лига
Арсенал не е клуб од елитата ???

Според Македонски Спорт, тој веке вчера требал да потпише за Интер, затоа и доцнел на подготовките во Охрид!:toe:

Според Македонски Спорт, тој веке вчера требал да потпише за Интер, затоа и доцнел на подготовките во Охрид!:toe:

според македонски спорт уште за клуб на Марс не заигра Пандев

Неофицијално Пандев штотуку потпиша со Јупитер Јунајтед кој е дел од втората англиска дивизија и ќе добива плата од 6.000.000 фунти годишно. Неофицијално, тие на Лацио му платиле 18.000.000 фунти... Што е, тоа е :toe:

Според goal.com Лацио го нуди Пандев на Џенова... но тоа е одбиено од страна на Џенова :) Исто според нив во јануари Интер и Јувентус се подготвени да го земат Пандев во својот клуб. Мислам дека Пандев веќе има потпишано за некој клуб, но прашањето е за кој??? :)

ОФИЦИЈАЛНО:
Пандев од Јануари 2010 е нов играч на Интер. Оваа вест штотуку ја објави Калчомеркато. www.calciomercato.com
Да почекаме да дојде Јануари, па да видиме дали се заебал или не.
Изјавата од Мурињо: “Не е фер да барам уште од Морати, но Пандев навистина ми се допаѓа...“

ОФИЦИЈАЛНО:
Пандев од Јануари 2010 е нов играч на Интер. Оваа вест штотуку ја објави Калчомеркато. www.calciomercato.com
Изјавата од Мурињо: “Не е фер да барам уште од Морати, но Пандев навистина ми се допаѓа...“
Има различни инфоримации според линковите што ги постираат на Twitter:

https://twitter.com/#search?q=pandev

ОФИЦИЈАЛНО:
Кога му се допаѓа на Мурињо оптимист сум за неговата иднина во дресот иа Интер. Доколку го земи тоа нема да биде онака колку да се купи играч бидејќи Интер се засили доволно и потроши многу на трансфер пазарот.
Мурињо има некој план со Пандев, верува во неговите квалитети и да се надеваме дека ќе има важна улога во тимот на Интер, се разбира доколку се реализира трансферот.

заеби ти twitter. Калчомеркато е најмеродавен сајт кога се работи за фудбалски трансфери во Италија и во Европа. Чим го објавиле значи готова е работата. Ај честито пропаст Горане!!!

Конечно ќе му се исполни желбата да заигра за голем клуб...

све се ова шпекулации.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom