- Член од
- 27 јануари 2010
- Мислења
- 346
- Поени од реакции
- 146
Сигурно... Кликаше како луд од дома а ?jас имав ми затворија два профила :S
Btw, еве доказ
Сигурно... Кликаше како луд од дома а ?jас имав ми затворија два профила :S
не кликав од дома од мојата ип, тоа знам е забрането, кликав од кај другариСигурно... Кликаше како луд од дома а ?
Btw, еве доказ
Значи преку IP адреса они следат "се"не кликав од дома од мојата ип, тоа знам е забрането, кликав од кај другари
Пххх.....Кај нас во Македонија не ни даваат на македонски да пишуваме, а не па на друго место....плус и на македонски/кирилични сајтови не одобруваат да ставаш n/a
Сумиве не изгледаат лошо, претпоставувам дека страната или страните ти се на друг јазик а не на македонски, јас имам исто ама уште сум ептен на почеток некаде околу 2 3 месеци ја имам страната, досега имам 9 евра, се надевам дека ќе почне да се множи. Дај некој совет, одприлика каква страна да се фокусирам да креирам, мојава е за Туристички дестинации, и најчесто посетите ми се преку гугл имејџ.Сигурно... Кликаше како луд од дома а ?
Btw, еве доказ
Потребно е да имаш блог на англиски и тогаш пополни апликација овде: http://bit.ly/8Yq7aV Откако ќе ти одобрат, ќе ти кажат што како да правиш Патем, како се вика каналот на мирц?иам јас irc chanal каде што прават размена на кликови од adsense само немам adsense.
Може и со блог?Xd ај ако има некој guide тука нека ми даде линк или нека напише некој за креирање adsense acc и се што е потребно
иначе користам скрипта за игнорирање на вакви линкови
Зошто де, моеш да се придружиш и ти еве Јас откако стаив реклами, почнав да кликам на секој сајт каде ќе ги видам.. као посолидарен станав некакоиначе користам скрипта за игнорирање на вакви линкови