Генерално сите викаат да почекаш месец дена, да поставиш 10-15 постови па да аплицираш. Јас на времето си отворив блог на блогспот, напишав три текстови и после 5 дена откако го отворив блогот аплицирав и ми одобрија. Нема правила ама во принцип одобруваат лесно и брзо.Здраво, сакам да прашам како оди аплицирањето за Google Adsense доколку имаш свој сајт, дали треба да имаш првен некоја минимална бројка, дали нешто друго е во прашање, некој подетално ако сака да објасни..![]()
мислам дека можеш, али тешко е да се каже колку би заработувал од причина што тие во главно исплаќаат од клик , а посебно кога се од МК ......Дечки имам македонска веб страна со по 2-3000 посети дневно е сега со адсенсе немам работен до сега дали ќе можам да ставам андсенсе на македонска веб страна и ако можам колку би се заработувало од тие посети дневно со оглед на тоа дека сите посети ми се од МК.
Kolku zima provizija komercijalna .....bev vo tutunska porano bese koga menuvav cekovi platam 250 den cekam 1 mesec za proverka na cek i gotova rabota sega mi veli 600 den i 1% od sumata gi pokacile cenite ubi boze ne se isplati kaj niv da menjas cekКомерцијална банка најмалку зима провизија.
Јас одам преку спонзор, гугул им ги префрла нив па тие на мене преку вестрн унион.Kolku zima provizija komercijalna .....bev vo tutunska porano bese koga menuvav cekovi platam 250 den cekam 1 mesec za proverka na cek i gotova rabota sega mi veli 600 den i 1% od sumata gi pokacile cenite ubi boze ne se isplati kaj niv da menjas cek
Vie odite preku wire transver ???? kolku vi odzema ??? dali se povece isplati preku wire ??
15 evra do 300 evra isplata.Pa kolku ti zema western union ??
Кажи ги страните од спонзорите ако не е проблем... зошто моментално исплатите од AdSense Ми се дирекно на банка оти морав така... (со чекови беше проблем за исплати и многу чекање...), но ќе имам проблем со даноци...Јас одам преку спонзор, гугул им ги префрла нив па тие на мене преку вестрн унион.
Инаку не зима комерцијална банка провизија голема. Ама на крај ќе мораш данок да платиш тоа е финтата.