Google AdSense (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата TorreNTeR
  • Време на започнување Време на започнување
Некој што се разбира од Adsense/CPA и би имал малку време да даде совет, би му бил многу благодарен.

@Con Artist ми рекоа е јак на тие полиња, ама бануван е ко што разбрав :(

здраво македонче-мк ги прочитав горе скоро сите постови и гледам дека ти си најупатен со адсенсе..дали може да ти дадам број да ми се јавиш или да ти ѕвонам јас.Секако ке ти платам колку треба за услугата да ме воведеш во адсенсе ? Благодарам

Некој што се разбира од Adsense/CPA и би имал малку време да даде совет, би му бил многу благодарен.

@Con Artist ми рекоа е јак на тие полиња, ама бануван е ко што разбрав :(
Кажи што те интересира, ќе средиме.

Дечки да не има некој скрипта/код за криење на рекламата под слика моја што ќе ја ставам.Имам некои но не работат солидно или сликата не е на точното место или под рекламата.

Дечки да не има некој скрипта/код за криење на рекламата под слика моја што ќе ја ставам.Имам некои но не работат солидно или сликата не е на точното место или под рекламата.
Ако го направиш ова, збогувај се од адсенсе акаунтот. :icon_lol:

Свесен сум за последиците другарче имаше порано работено мењеше акаунти секој месец али си вадеше добри 150 евра на ден.

Да не има некој активен адсенс акаунт што не му е потребен да ми го поклони :). Активен во смисла да може да се прикажуваат реклами на било кој сајт без разлика дали е со македонски контент?

Колку плаќате данок по ново на адсенсе?? 37%??

Ако има некој со над 300$ месечно приход пишете ме ке разговарме за даноците..

позз

Здраво сакам да прашам дачи може да добијам бан од адсенс ако ставам уитуб видеа на мојта вен страна?

Не би требало. Само под видеото стави стави од кого си го земал (кој е авторот) и направи опис на видеото затоа што гугл адсенсе не поддржува страни што немаат никаква содржина. Ако планираш сајт само со видеа од јутуб да ти кажам дека ќе оди тешко на долг рок затоа што и со описи пак може адсенсе да ги тргне рекламите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom