Google AdSense (официјална тема)

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Некој што се разбира од Adsense/CPA и би имал малку време да даде совет, би му бил многу благодарен.

@Con Artist ми рекоа е јак на тие полиња, ама бануван е ко што разбрав :(

Член од
27 февруари 2015
Мислења
1
Поени од реакции
0
здраво македонче-мк ги прочитав горе скоро сите постови и гледам дека ти си најупатен со адсенсе..дали може да ти дадам број да ми се јавиш или да ти ѕвонам јас.Секако ке ти платам колку треба за услугата да ме воведеш во адсенсе ? Благодарам

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.350
Поени од реакции
21.743
Некој што се разбира од Adsense/CPA и би имал малку време да даде совет, би му бил многу благодарен.

@Con Artist ми рекоа е јак на тие полиња, ама бануван е ко што разбрав :(
Кажи што те интересира, ќе средиме.

Член од
16 февруари 2015
Мислења
3
Поени од реакции
0
Која банка препорачувате за исплата? :)

Член од
4 декември 2014
Мислења
13
Поени од реакции
2
Дечки да не има некој скрипта/код за криење на рекламата под слика моја што ќе ја ставам.Имам некои но не работат солидно или сликата не е на точното место или под рекламата.

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Дечки да не има некој скрипта/код за криење на рекламата под слика моја што ќе ја ставам.Имам некои но не работат солидно или сликата не е на точното место или под рекламата.
Ако го направиш ова, збогувај се од адсенсе акаунтот. :icon_lol:

Член од
4 декември 2014
Мислења
13
Поени од реакции
2
Свесен сум за последиците другарче имаше порано работено мењеше акаунти секој месец али си вадеше добри 150 евра на ден.

Член од
6 октомври 2010
Мислења
86
Поени од реакции
37
Да не има некој активен адсенс акаунт што не му е потребен да ми го поклони :). Активен во смисла да може да се прикажуваат реклами на било кој сајт без разлика дали е со македонски контент?

tomsaso

Пемпере
Член од
10 септември 2005
Мислења
1.387
Поени од реакции
339
Колку плаќате данок по ново на адсенсе?? 37%??

Ако има некој со над 300$ месечно приход пишете ме ке разговарме за даноците..

позз

Член од
24 април 2015
Мислења
30
Поени од реакции
3
Здраво сакам да прашам дачи може да добијам бан од адсенс ако ставам уитуб видеа на мојта вен страна?

Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
Не би требало. Само под видеото стави стави од кого си го земал (кој е авторот) и направи опис на видеото затоа што гугл адсенсе не поддржува страни што немаат никаква содржина. Ако планираш сајт само со видеа од јутуб да ти кажам дека ќе оди тешко на долг рок затоа што и со описи пак може адсенсе да ги тргне рекламите.

Kajgana Shop

На врв Bottom