Големо его = мал пенис?

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Кој си има BMW не му треба голем пенис.

или коњчево

633695974198369910-ferrarif360.jpg

633821069292429500-nicecar.jpg

2ijmoq4hmm.jpg

:helou:

Jas sum dobar tehnicar, a nikoja ne mi se pozalila na goleimnata! I se zadovolni od tehnikat, ili se so dobro srce da ne me povredat, ili mi e taman, ili ke da e do BMW-to i mandarinite! :) :) :)

Или поарно кажано, џаба ти е Бе-ем-ве, ако не знајш да го возиш ко шо треба. :)

Големо его = лош во кревет. (нема врска со големина)
Прикрива несигурност и не е спонтан...

Така така само тешете се вие со малите куренца дека техниката е битна :)
Не е до курот, треба прво да најдеш нешто за опнување а џабе ти е ако имаш голем кур ама само ти се мафта меѓу коленици и никако да погледне нагоре да го види сонцето :)

Мех,златна тема вие се препукувате на кој му голе на кој мал и се знаете маме му ем сте психолози,доктори, се у едно по еден пост одма знаете шо некој крие колкав му е точно дека така изглеа кога ке напише пост у стило не е важн овоа оноа изглеа дека се бране ама и не е секогаш така(сеа и јас се бранам).....Него за темата и јас сум од таа страна дека не е важна големината ама па и не сум до тоа дека каков е таков е па треба да се има некоја пропорцианалност нели тоа е женските се попалат на големина така се програмирани како и ние машките на големи ЦИЦКИ ама не секогаш успееме да се задоволеме.А инаку претходно шо беше споменато за галамата карактер тие се познават ко ке видеш некој шо пробува да биде доминантен значи напнува се околу тоа има некоја теорија со големината а ко ке видеш некој шо тоа му е у крвта едноставно е таков мислам дека тоа е карактер не мал пенис...

Немам пенис, а имам големо его! :O

Oд женско да се чуеше одговор не би било лошо.

Oд женско да се чуеше одговор не би било лошо.

Имаш над твојо пост кратко и јасно.......Иако изглеа брзоплето напишано и онака без размислување може да доведе до размислување кој не го мрзе ....дека и без нешто има нешто и дека сите тие нешта навидум поврзани немат врска со ногу други нешта кој мислеме дека се најбитните нешта...

Имаш над твојо пост кратко и јасно.......Иако изглеа брзоплето напишано и онака без размислување може да доведе до размислување кој не го мрзе ....дека и без нешто има нешто и дека сите тие нешта навидум поврзани немат врска со ногу други нешта кој мислеме дека се најбитните нешта...
Оф: зашо луѓе бараат тајни пораки во се`? :)

Оф: зашо луѓе бараат тајни пораки во се`? :)

А заш да не бараат не барам јас во ништо пораки него пишувам прво шо ми прелета низ глават кога читам/цитирам пост....мош сум едноставно така расположен да трескам глупости...Некогаш има работи шо си сфанеш на некој твој начин или некогаш едноставно сакаш да кинеш зелени...Проблем??

Jas mislam deka cepac si e cepac bez razlika od goleminata ...kolku ne mozam da podnesam takvi debili:bip:

Или поарно кажано, џаба ти е Бе-ем-ве, ако не знајш да го возиш ко шо треба. :)

Абе се фино лепо ама така не размислуваат жениве.
До BMWто е.
Јас имам Голф 1, па ти зборувам од искуство, џабе техника и се преостанато.

Во BMWто има и поголем мењач ако у случај не ја задоволиш партнерката.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom