Големо его = мал пенис?

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Големината на пенисот е обратнопропорционална со височината на човекот. Така викаше еден низок другар.

Сигурно ви е позната следнава ситуација:

Куп фраери собрани на забава, сите зборуваат, но еден од нив е посебно впечатлив. Наметливо се шегува со сите девојки, им се набацува, се матка наваму-натаму, а надвор сигурно го чека некој бесен автомобил... Едноставно - крева врева.
Дали ваквото однесување е некаква компензација за немоќта која се крие во неговите панталони?

Во повеќето случаи поголемата доминација и наметливост кај мажите е производ на нивните мали пениси. Или, колку е тој погласен - толку му е помал. Секако, ова не важи баш за секој фраер кој остава впечаток на гласен и доминантен момак.

Иако не баш на сите им е важен пенисот и неговата големинa, немојте да се изненадите кога ќе дојде време за секс ваквиот егоист да се покаже како себичен и лош љубовник.

Па што мислите? Има ли вистина во сето ова?:raz:

јас мислам дека овие две нешта не се совпаѓаат.Секој има различен карактер. Некој е повеќе бучен,некој е посрамежлив. И тоа не се однесува во секој случај на големината на пенисот. Мислам што е воопшто важна големината на пенисот???

Вака мое мислење се е тоа карактер и нема врска со големината на пенисот
иначе женските прават една опасна грешка што мислат се е до големината на пенисот-повеќето
секое машко има различен коефициент на машки хормони а научно докажано е дека луѓето со машки хормони многу се и големи љубовџии
и може и да имаат средна големина на пенисот од 16 цм на пример
немора да значи поголем пенис поголем коефициент на машки хормони итн.
исто така сум сретнал огромен број на девојки кои мразат влакна на грб кај машко добро нека постои депилација ама влакнестите машки и машките кои се склони кон развивање мускулатура се најсилните и најмаженствените од сите
Во древна Грција таквите машки биле просто барани ))))

Сигурно ви е позната следнава ситуација:

Куп фраери собрани на забава, сите зборуваат, но еден од нив е посебно впечатлив. Наметливо се шегува со сите девојки, им се набацува, се матка наваму-натаму, а надвор сигурно го чека некој бесен автомобил... Едноставно - крева врева.
Дали ваквото однесување е некаква компензација за немоќта која се крие во неговите панталони?

Во повеќето случаи поголемата доминација и наметливост кај мажите е производ на нивните мали пениси. Или, колку е тој погласен - толку му е помал. Секако, ова не важи баш за секој фраер кој остава впечаток на гласен и доминантен момак.

Иако не баш на сите им е важен пенисот и неговата големинa, немојте да се изненадите кога ќе дојде време за секс ваквиот егоист да се покаже како себичен и лош љубовник.

Па што мислите? Има ли вистина во сето ова?:raz:
Има еден начин да се открие ова, т.е. ти да го откриеш. Јас сигурно ако кревам голема џева и ако ми е мал пенисот, нема да ви го откријам тоа.

Тема за во философија.

Сепак, се' е релативно. Иднивидуалноста и карактерот се важни.
Нели, комплекс. Као, има некој мал кур, па мора да се докажува, односно полни егото.

Не е така кај сите, еве некои бараат утеха во некаква си компарација со Грција и хормони.
Не гледате филмови? Godzilla's tagline? Size does matter! Aјде сега кој има 21" на BMW-то?

Него тука ми иди да прашам ... А шо ако и егото и таквото му се мали , и нема бмв ???

Пасивен хомосексуалец. Опција е. I am just saying.. :P

викаш ... чудно би било пошто обично пасивците се фалат колку жени поминале итн и имаат баги големи ега ...
Не оди некако ...

wot јас не реков дека јас сум таков како прво ))))) втора работа изгледа ти не си таков со мускули и со влакна па затоа го смисли набрзинка овој саркастичен одговор

А ако добро ебе и има БМВ и вежба во теретана и има голем кур???
....
Се зезам само Чак Норис може тоа. :)

И да ебе лошо нема везе само тој да има BMW, прашај комшивката, некоја другарка од школо , од работа...

Епа знаат жените како треба... многу мажи имаат голем кур, ретко кој има БМВ :pos2:

Jas sum dobar tehnicar, a nikoja ne mi se pozalila na goleimnata! I se zadovolni od tehnikat, ili se so dobro srce da ne me povredat, ili mi e taman, ili ke da e do BMW-to i mandarinite! :) :) :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom